iPhone SE 2 en Apple AR headset landing in 2020, zegt opgemerkt analist

Als voor een nieuwe iPad Pro, Kuo van mening dat je ook een daling in het eerste kwartaal van volgend jaar, met een naar achteren gerichte 3D time-of-flight (ToF) camera sensor voor grotere nauwkeurigheid in de diepte-van-veld fotografie en (vermoedelijk) voor gebruik met augmented reality.
Samen met een tweede generatie mini Apple handset, Kuo had een paar extra 2020 op basis van voorspellingen te maken, voorspellen de komst van een nieuwe iPad Pro en Apple ‘ s lang gekletst AR headset voor een goede maatregel. Zoals altijd is het het beste om een analyst ‘ s rapport over de toekomst tech producten met een korreltje zout. Echter, het is de moeite waard op te merken dat Kuo voorspellingen zijn juist gebleken in het verleden.
Het spreken van augmented reality, Kuo ook van mening dat heet verwachte Apple AR-bril kan eindelijk worden onthuld volgend jaar, met de analist het voorspellen van een release in het tweede kwartaal van 2020. Kuo projectie komt slechts een maand na Apple ‘ s AR headset was schijnbaar gelekt in de iOS-13 code.
Vorige maand berichtten we dat een iPhone SE opvolger kon worden uitgebracht in het begin van 2020. Nu, merkte Apple-analist Ming-Chi Kuo is aan die zoete iPhone SE voorspelling actie, met zijn laatste Chinese-taal-rapport suggereert dat precies hetzelfde, zoals gerapporteerd door 9to5Google.
Volgens eerdere rapporten, iPhone SE 2 zal naar verwachting vergelijkbaar in ontwerp en hardware-specificatie tot en met 2017 de iPhone 8, alleen met de upgrade A13 Bionic chipset is te vinden in de iPhone-11 in plaats van een A11 Bionic, en zal waarschijnlijk komen ergens in Q1 2020.