Microsoft wil de brug slaan tussen de digitale en fysieke werkruimten

Na het vinden van het enorme succes met het Oppervlak Hub 1 wereldwijd, Microsoft is gericht op het verder het overbruggen van de kloof tussen de digitale en fysieke werkruimten met een Oppervlakte Hub 2S.

Oppervlakte Hub-2S is een beweegbare 50-inch PC, gericht op ondernemingen en commerciële bedrijven met de volgende generatie whiteboard, vergaderingen platform en collaborative computing apparaat op Windows 10 (Teams, Office 365, Een Drive, Microsoft Whiteboard en Microsoft Cloud platform.

“Microsoft heeft de uitvinder van het concept van productieve Pc’ s en we kunnen hetzelfde doen met Teams en groepen van mensen,” Mirna Arif, Oppervlakte Business Group Director bij Microsoft Midden-Oosten en Afrika, gezegd.

In de digitale transformatie tijdperk, “we worden steeds meer mobiele of we het nu willen of niet. We wilden een ervaring voor iedereen of ze nu binnen of buiten het kantoor. We wilden ze in staat zijn om de inhoud te delen en te zien wie praat over het ogenblikkelijk. Mensen met de telefoon kan zien en samen te werken aan hun eigen ideeën, of het nu een Oppervlakte of andere apparaten die draaien Microsoft-Teams,” zei ze.

Microsoft-Teams, een verbeterde versie van Microsoft Skype for business, is beschikbaar in de regio voor het bedrijfsleven. Microsoft Teams is beschikbaar in de regio voor het bedrijfsleven.

“De moderne werkplek vraagt meer van de werknemers en de cross-deskundige teams samenwerken continu en het is uitgegroeid tot de nieuwe norm. Het is iets dat al lang een vaste waarde in de zaal – het gedeelde scherm – en transformeert het in een mobiele computer, gebouwd voor teams,” zei ze.

Mirna zei dat Microsoft heeft verkocht meer dan 6.000 eenheden in meer dan 25 landen en er is veel vraag vanuit bestaande klanten voor het nieuwe apparaat.

De 50-inch Surface Hub 2S is geprijsd op AED 34,870 en wordt geleverd met een Oppervlakte Hub 2 Pen en een Oppervlakte Hub 2-Camera.

Het is alleen beschikbaar in de verenigde arabische emiraten nu maar schuurtje zei dat andere Golf landen zullen snel volgen.

“We hebben veel vraag naar de 85-inch apparaat en het zal binnenkort worden gelanceerd.