Nikon ‘ s Z50 is officieel: het bedrijf van de meest betaalbare spiegelloze camera nog

Iets meer dan een jaar na de eerste Z-serie lichamen werden gelanceerd, heeft Nikon gestart met een één – maar dit keer is het inpakken van een kleinere APS-C formaat sensor.
Legerden zich als een (nog) kleinere versie van de zeer gewaardeerde Z6 of Z7 camera, de Z50 maakt gebruik van dezelfde berg als zijn oudere en grotere broers en zussen.
Het is niet verwonderlijk dat de Z50 neemt veel van dezelfde functies en mogelijkheden als de Z6 en Z7, en heeft een stijl te erg op elkaar lijken. In het hart van de camera is een 20.9 megapixel APS-C (Nikon oproepen DX) formaat sensor, alsook een snelle, brede Hybride-AF autofocus systeem, die ook Oog AF.
Voor het samenstellen van uw afbeeldingen er is een 2360k-dot elektronische zoeker, of u kunt gebruik maken van de kantelen van 1040k-dot LCD-monitor – in tegenstelling tot de Z6/Z7, de Z50 het scherm kunt kantelen om het gezicht van alle de weg naar voren, met een speciale selfie-modus.

Functionaliteit

Australische prijsstelling is nog bevestigd worden, maar zullen we updaten dit verhaal zo snel als we kunnen achterhalen.
Een enkele UHS-I SD-kaart slot markeert een lagere-kosten van het punt van vertrek, in vergelijking met de Z6/Z7 de XQD-kaart slot, maar dat is waarschijnlijk goed nieuws voor degenen die al op een stapel van SD-geheugenkaarten.
Niet-bijgesneden 4K video-opname tot 30 beelden per seconde, maar ook Full HD, slow-motion en time-lapse-opties.
Hoewel de Z50 maakt gebruik van precies dezelfde berg als de oudere Z-serie snappers, twee nieuwe lenzen gelanceerd, speciaal voor hem.

Nieuwe Objectieven

Als met de Z6/Z7, kunt u ook gebruik maken van de FTZ mount adapter om gebruik te maken van bestaande F-mount DSLR lenzen die u mogelijk al bezit, terwijl er zeven meer reeds bestaand Z-mount lenzen die ook gebruikt kan worden. Een roadmap laat zien dat Nikon zal het toevoegen van meer lenzen aan de line-up in 2020 en 2021.
De omzet van de camera start op 7 November, net op tijd voor die lucratieve markt van Kerstmis. De Nikon Z50 een prijs van 0 / £849 lichaam alleen (ongeveer AU$activiteiten 1 543), of 9 / £989 (ongeveer AU,798) om de 16-50mm f/3.5-6.3 VR lens. Een scala van andere kit-bundels zijn ook beschikbaar.
Nikon plaatst de Z50, naast haar mid-level Dslr ‘ s de D7500 en D500, die een indicatie geeft van wie je het verwacht te kopen van de camera. Gericht net iets boven de beginner markt, de Z50 is misschien ook iets dat zou kunnen aanspreken als een secundaire of reizen lichaam voor bestaande Z-serie gebruikers, of misschien zelfs Nikon DSLR eigenaren.

Nikon Z50 Prijs & Beschikbaarheid

Voorafgaand aan de lancering, speculatie was schering en inslag dat Nikon zou proberen om een beroep op een ander publiek met de volgende Z-serie camera, en met een kleinere sensor en meer betaalbare prijs, de strategie lijkt te suggereren dat spiegelloze is zeer de toekomst voor dit bedrijf.
Er is een 16-50mm f/3.5-6.3 pancake zoom lens, die zal komen met de Z50 als de standaard kit lens. Deze opvouwbare optiek is ontworpen om een goede walkaround lens voor de meeste gewone situaties. Er is ook een 50-250mm f/4.5-6.3 zoomlens als je naar onderwerpen die verder van je weg. Nikon zegt dat je zult in staat zijn om beide lenzen samen met de camera als een “reis”, als dat soort dingen floats your boat.