OnePlus 7T Pro lancering live blog: we worden live verslag vanuit Londen

OnePlus heeft gekozen voor een oneven release-schema voor haar nieuwste serie van telefoons kiezen om te onthullen de OnePlus 7T op haar eigen evenement in September en dan is het kiezen om te onthullen de OnePlus 7T Pro vandaag.

De OnePlus 7T Pro is alleen gekletst voor nu, maar ook OnePlus heeft zwaar gezinspeeld op het feit dat je de aankondiging van een andere top-end handset later op de dag. We zullen ook hopelijk krijgen release datum en prijs gegevens voor de OnePlus 7T in het verenigd koninkrijk.

De lancering gebeurt in Londen, en wij zullen er op de begane te geven die u alle van de meest recente gegevens, zoals deze duidelijk geworden.

Het evenement is ingesteld om te beginnen om 4 uur BST / 11 UUR ET / 8 PT (2U) AEDT op maandag 11 oktober) en wij houden je up-to-date met al het laatste nieuws in onze OnePlus 7T Pro lancering live blog.

Alle tijden in het British Summer Time (BST)

08:30 – Zoals we al in de inleiding vermeld, is vandaag een rare één voor OnePlus. Het bedrijf heeft al onthulde haar OnePlus 7T handset, maar het is nog niet bevestigd BRITSE release datum of aanbieding details, tot vandaag.

Precies de reden waarom OnePlus gekozen om aan te kondigen de twee telefoons afzonderlijk niet is duidelijk gemaakt door de vennootschap, maar we hopen om het volledige plaatje te zien tegen het einde van vandaag.

We hadden al uitgebreid de tijd met de OnePlus 7T en kunt u lezen in onze volledige review van deze telefoon net onder.

08:25 – Goede morgen! Het is nog vroeg, maar het is tijd om klaargestoomd voor een dag van merk-nieuwe telefoons, zoals de OnePlus 7T Pro is ingesteld om te worden onthuld later op de dag.

De lancering gebeurt in Londen, waar we worden er te zien in de nieuwe handset uit de eerste hand. Maar eerst… ontbijt.