OnePlus 7T Pro vs Samsung Galaxy S10 Plus


Zowel de OnePlus 7T Pro en de Samsung Galaxy S10 Plus hebben gebogen schermen, metalen frame en glazen achterwanden, dus er is veel gelijkenis in hun ontwerpen.
Echter, de Samsung Galaxy S10 Plus ondersteunt een snelle draadloze opladen en is voorzien van een Draadloze PowerShare-functie, waarmee u de telefoon gebruiken als een ‘ charging pad van het sap tot andere apparaten. De OnePlus 7T Pro aan de andere kant heeft geen draadloos opladen functies.

OnePlus 7T Pro vs Samsung Galaxy S10 Plus-display


De Galaxy S10 Plus daarnaast heeft 8GB of 12GB RAM, en een keuze van 128 GB, 512 GB of 1 tb opslagruimte, samen met een microSD-kaart slot. Dus de Samsung Galaxy S10 Plus wint aan RAM geheugen en opslag, maar verliest in termen van rekenkracht.

De Galaxy S10 Plus daarnaast heeft 8GB of 12GB RAM, en een keuze van 128 GB, 512 GB of 1 tb opslagruimte, samen met een microSD-kaart slot. Dus de Samsung Galaxy S10 Plus wint aan RAM geheugen en opslag, maar verliest in termen van rekenkracht.

De Galaxy S10 Plus daarnaast heeft 8GB of 12GB RAM, en een keuze van 128 GB, 512 GB of 1 tb opslagruimte, samen met een microSD-kaart slot. Dus de Samsung Galaxy S10 Plus wint aan RAM geheugen en opslag, maar verliest in termen van rekenkracht.

De Galaxy S10 Plus daarnaast heeft 8GB of 12GB RAM, en een keuze van 128 GB, 512 GB of 1 tb opslagruimte, samen met een microSD-kaart slot. Dus de Samsung Galaxy S10 Plus wint aan RAM geheugen en opslag, maar verliest in termen van rekenkracht.

De Galaxy S10 Plus daarnaast heeft 8GB of 12GB RAM, en een keuze van 128 GB, 512 GB of 1 tb opslagruimte, samen met een microSD-kaart slot. Dus de Samsung Galaxy S10 Plus wint aan RAM geheugen en opslag, maar verliest in termen van rekenkracht.

De Galaxy S10 Plus daarnaast heeft 8GB of 12GB RAM, en een keuze van 128 GB, 512 GB of 1 tb opslagruimte, samen met een microSD-kaart slot. Dus de Samsung Galaxy S10 Plus wint aan RAM geheugen en opslag, maar verliest in termen van rekenkracht.

Afhaalmaaltijden

De OnePlus 7T Pro heeft een gebogen oftewel 6; 67-inch 1440 x 3120 scherm met 516 pixels per inch en een beeldverhouding van 19,5:9. Het maakt gebruik van Vloeistof AMOLED, ondersteunt HDR10+, en heeft een 90 hz refresh rate.
Dat refresh rate is een van de belangrijkste verschillen tussen de twee telefoons. Het betekent dat de animaties en interacties met de OnePlus 7T Pro voelen zich iets soepeler op de kosten van een kleine hoeveelheid van de levensduur van de batterij (hoewel de refresh rate kan worden ingesteld op 60 hz als u liever heeft).