De Samsung Galaxy Note 10 Lite kan echt en komt in twee tinten

Onlangs hoorden we geruchten van een meer betaalbare, waarschijnlijk mid-range Samsung Galaxy Note 10 model, dat voor nu zijn we bellen de Galaxy Note 10 Lite. Nu, we hebben gehoord over het weer, compleet met kleur en beschikbaarheid van informatie.

Volgens SamMobileis de Samsung Galaxy Note 10 Lite zal in zwart en rood, en zal beschikbaar zijn in Europa.

Dat betekent nog niet vertellen ons veel. We weten het niet, bijvoorbeeld, die delen van Europa zal het land in, of start een willekeurige plaats buiten Europa. Dus AMERIKAANSE, Australische en zelfs UK beschikbaarheid onduidelijk blijft voor nu – maar als dit gerucht is rechts dan is er een goede kans dat het land in het verenigd koninkrijk op zijn minst.

De bron ook niet specifiek zeggen dat de Galaxy Note 10 Lite is niet beschikbaar in andere kleuren, maar dat dit zal verkrijgbaar zijn in zwart en rood.

Dat is alle informatie die hier is opgenomen, maar met meerdere geruchten nu naar de telefoon bestaan er een reële kans dat het een echte was.

Geen geruchten als nog vermeld de specs wel, dan blijkbaar 128 gb opslag, en het is deze en de prijs die kan maken of breken deze S-Pen-toting handset. Zodra we leren meer we er zeker van om u te informeren.

Via GSMArena