Samsung Galaxy telefoon is niet perfect, maar het wekt mijn geloof in Foldables

Het is nog niet perfect, maar het is het dichtst bij wat op dit moment mogelijk is om een functionele opvouwbaar. Een van de eerste dingen die ons opviel was hoe robuust het hele pakket was. Het scharnier heeft de juiste hoeveelheid spanning en niet schommelen rond of swing sluiten op zijn eigen. Het voelde niet dun op alle met een chassis van dit slanke, dat was een beetje verrassend. Maar belangrijker nog, de software bundel houden van alles met elkaar verbonden was vrij naadloos.
Voorzichtig het controleren van ons optimisme, gingen we op om te proberen de Galaxy Vouwen. Het is de eerste opvouwbare om het land in India, en, dus, het was onze eerste keer naar de hands-on met een apparaat van dit type. Maar de eerste paar momenten met hem waren genoeg om het verlichten van eventuele twijfels die we hadden over het product en bruikbaarheid.

Geprijsd op Rs 1,64,999, de Galaxy Vouw is niet bedoeld voor de massa, maar voor degenen die van een budget (vermoedelijk potentiële iPhone-11 Pro Max consumenten, die kunnen de kosten zo veel als Rs 1,41,900). Er is geen ander apparaat aan te bieden als het niveau van exclusiviteit als de Galaxy Vouwen; het is een prestatie die een smartphone bedrijven hebben slechts tot doel te bereiken. Als u er extra voorzichtig te zijn, klaar om de baby de Galaxy Vouw, is het misschien de moeite waard.
Is het eindelijk gebeurd. De Samsung Galaxy Vouwen is terug en op zijn weg naar verschillende markten nu. Volgende vertragingen ten bedrage van bijna een half jaar, om trouw te zijn houding, en het navigeren door de sombere tijden, Samsung was eindelijk in staat om te leveren van de eerste mainstream opvouwbare smartphone.

Is het eindelijk gebeurd. De Samsung Galaxy Vouwen is terug en op zijn weg naar verschillende markten nu. Volgende vertragingen ten bedrage van bijna een half jaar, om trouw te zijn houding, en het navigeren door de sombere tijden, Samsung was eindelijk in staat om te leveren van de eerste mainstream opvouwbare smartphone.

Is het eindelijk gebeurd. De Samsung Galaxy Vouwen is terug en op zijn weg naar verschillende markten nu. Volgende vertragingen ten bedrage van bijna een half jaar, om trouw te zijn houding, en het navigeren door de sombere tijden, Samsung was eindelijk in staat om te leveren van de eerste mainstream opvouwbare smartphone.


De grootste kijkervaring op een smartphone.
Onze ervaring met de Samsung Galaxy Vouw was nogal kort, niet genoeg zijn om commentaar te geven op de levensduur van het scherm en de scharnieren. Het is een uitdaging om dat plastic display ongerepte voor lange of zelfs het scharnier dat zal dragen tientallen klapt elke dag, maar dat is niet het punt hier. Het is een eerste-generatie-apparaat, door alle middelen, gewoon hier om de wateren te testen, het verzamelen van feedback en het ontwikkelen van een ecosysteem voor de opvouwbare telefoons van de toekomst. De duurzaamheid problemen zijn er zeker van om weg te gaan met de vooruitgang in de technologie, en Samsung in de voorhoede van deze nieuwe R&D is het nemen van grote risico ‘ s in het helpen realiseren van die toekomst eerder.