Samsung kondigt Galaxy Tab S6, Kijken naar 4G en Kijk Active 2 in India

Bovendien heeft Samsung lanceerde ook een nieuwe Toetsenbord Cover voor het Tabblad S6, die beschikt over een trackpad, stand, en de S-Pen behuizing ruimte.
Het Horloge 4G beschikt over een batterij met een lange gebruiksduur en is uitgerust met tal van fitness kan bijhouden en geavanceerde wellness-diensten. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van de smartwatch om snel antwoord te geven op de teksten, kaarten, en zelfs het streamen van muziek zonder het hebben van een smartphone te allen tijde.

Samsung Galaxy Tab S6 functies

Samsung Galaxy Watch 4G komt in twee maten-46mm bij Rs 30,990 en 42mm bij Rs 28,490. Het Horloge Active 2 met de aluminium bouwen zal beschikbaar zijn in drie kleuren, zwart, cloud zilver en rose goud bij Rs 26,990. De roestvrij stalen variant is verkrijgbaar in drie afwerkingen, zilver, zwart en goud in de Rs 31,990.
Op de achterkant is er een dual-camera-instellingen die bestaat uit een primaire 13MP-sensor en een 5 MEGAPIXEL ultra-groothoek lens. Voor selfies, Samsung biedt een 8MP snapper op de voorkant van de Tab-S6.

Op de achterkant is er een dual-camera-instellingen die bestaat uit een primaire 13MP-sensor en een 5 MEGAPIXEL ultra-groothoek lens. Voor selfies, Samsung biedt een 8MP snapper op de voorkant van de Tab-S6.

Er is een optische vingerafdruk sensor ingebouwd in het beeldscherm zelf, een eerste voor het bedrijf. Het Tabblad S6 wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 855 en wordt ondersteund door een Adreno 640 GPU.
Samsung Galaxy Tab S6 komt uitgerust met een 7,040 mAh batterij met ondersteuning voor 15W snel op te laden. Het gaat in de Bergen Grijze en Koude Blauwe kleuren en is geprijsd op Rs 59,900. Het bedrijf is het aanbieden van de Toetsenbord Cover voor Rs 5,499 indien gekocht met het apparaat. Anders, de oorspronkelijke prijs voor de cover Rs 10,999.
Als onderdeel van de introductie-aanbieding, HDFC Bank debet/credit kaarthouders in aanmerking komen voor een cashback van Rs 5,000. Er zijn meer aanbiedingen van andere toonaangevende banken en een gratis 6-maanden abonnement op YouTube Premie.
Het beschikt over een draaiend aanraakring dat kan worden omgezet zowel met de klok mee en tegen de klok voor gebruikers om te navigeren door middel van het horloge, de apps, en andere opties. Als het Horloge 4G, het Horloge Active 2 komt ook voorgeladen met 39 activiteit presets en heeft bijgewerkt sensoren voor beter toezicht op de gezondheid.
“Bij Samsung, begrijpen we dat inspiratie een opzegtermijn van een ogenblik. De Galaxy ecosysteem is gemaakt om het maximaliseren van deze momenten. Alle producten die wij lanceren vandaag zijn gericht op het verlenen van bijstand en het voortbewegen van gebruikers door middel van hun dag,” zei Aditya Babbar, Director, Mobile Business, Samsung India.
(Image credit: de Toekomst)