De 22 beste Nintendo DS games: alle titels die je absoluut nodig hebt om opnieuw

Het is moeilijk te geloven maar het is al 14 jaar geleden dat de eerste Nintendo DS console werd uitgebracht, waardoor het een platform met een spel bibliotheek veel hebben gedaan van hun jeugd door hun vroege volwassen jaren.

Terwijl de dual-screen is een vorm factor experiment dat zou gegaan zijn beide manier, we denken dat het aantal consoles die zijn voortgekomen uit de allereerste DS is een goed teken. In de afgelopen 13 jaar hebben we gezien dat de DS, DS Lite, DSi, de 2DS, de 3DS, en een hoop XL versies tussen, en ze hebben enkele van de beste games die we hebben gespeeld. We worden dus gebruikt om de dual-screen console we denken niet dat we konden doen zonder het nu.

Het is Nintendo ‘ s weigering om het veilig te spelen is dat waarschijnlijk hielp het verblijf zo succesvol in dit gebied. De dual-screen design misschien heb je al een risico, maar het was duidelijk de moeite waard, want we hebben gezien dat het ontwikkelen en verbeteren van de DS tot de nieuwe 3DS – en zelfs verder naar de Nintendo Schakelen.

Dat gezegd hebbende, maakt niet uit hoe goed een console het ontwerp en het maakt niet uit hoe veel innovaties die hij maakt, het zal niet de tand van de tijd zonder goede games om te houden van spelers die geïnteresseerd zijn. Gelukkig, de Nintendo DS had geen gebrek aan mensen – van de grote items in de Castelvania serie om de openstaande posten in Pokemon – Nintendo DS is de all-you-can-eat buffet van de first-party mobile klassiekers.

Zo goed als de DS is, maar, door dit punt de meeste van ons zal zonder twijfel vervangen onze Nintendo DS met zijn chunkier en meer krachtige opvolger van de Nintendo 3DS. Dat zei, want het is nog steeds onderdeel van de DS-familie de nieuwe handheld biedt volledige achterwaartse compatibiliteit met het geven van volledige toegang tot een aantal niet te missen DS titels alsook de grootste titels van de 3DS.

Om u een beter idee van precies welke games je moet op zoek naar pick-up, we hebben samen deze lijst van wat wij denken, de beste titels die er zijn. Uitstekende originele games zoals Pokemon Black en White 2 voor klassieke SNES ports zoals Kirby Super Star Ultra, bent u gegarandeerd iets wat je leuk vindt.

Hoewel een groot aantal van de games die op de Nintendo DS zijn havens, zijn ze drastisch verbeterd en de effectieve integratie van de console ‘ s dual-screen geholpen bij het definiëren van de handheld gaming-ervaring.

Het is vermeldenswaard u mag in staat zijn om pick-up een paar van deze Nintendo DS games voor goedkope tijdens Black Friday en Cyber maandag – dus houd een oogje in het zeil.