Het Apple-Horloge 3 is op de laagste prijs ooit vooruit Black Friday

Black Friday 2019 is net om de hoek, en dat betekent fantastische aanbiedingen op Tv ‘ s, tablets, huishoudelijke apparaten en meer – en Walmart is aan de vooruit van de in November te koop met een gigantische prijsverlaging op de best verkochte Apple-Horloge.

Nu, kunt u het Apple-Horloge-Serie 3 te koop voor jus t$189. Dat is een $90 korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor de GPS-only model.

Het Apple-Horloge-Serie 3 is verpakt met gezondheid gerichte functies, terwijl ook het houden u verbonden met de mogelijkheid om te bellen, berichten te verzenden en ontvangen meldingen. De smartwatch tracks populaire training, activiteit en aantal verbrande calorieën, en biedt continu de hartslag. Het waterbestendige horloge bevat ook de GPS-technologie en beschikt over een indrukwekkende 18-uur levensduur van de batterij.

Zoals we hierboven al zei, dit is niet alleen een fantastische deal, het is ook de laagste prijs hebben we nog niet gezien voor de Series 3 smartwatch – en voor de vergelijking, de net uitgebrachte Apple Horloge 5 momenteel te koop voor $399, waardoor deze $189 Apple-Horloge 3 deal zeer verleidelijk. We weten niet hoe lang Walmart zal de smartwatch op deze prijs, dus je moet grijpen deze deal zolang het nog kan.

Zie alle top aanbiedingen in een plaats met onze roundup van de beste Black Friday Apple Horloge aanbiedingen van 2019.

Ontdek meer modellen te koop met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

U kunt meer informatie over de Series 3 smartwatch met onze Apple-Horloge 3 review.