De Garmin Vivoactive 3 Muziek smartwatch is 28% korting bij Argos, met GPS en Spotify-ondersteuning

We verwachten een aantal fantastische Black Friday deals bij Argos in November, maar als je al overweegt te investeren in een nieuwe smartwatch, er is geen noodzaak om te wachten. Argos heeft verkwanseld £70 uit de slanke en sportieve Garmin Vivoactive 3 Muziek nu.

Dit stijlvolle smartwatch is discreet genoeg om te dragen elke dag, maar vol met functies die maken het ideaal voor het sporten, met inbegrip van de ingebouwde GPS -, hartslag en activiteiten bijhouden. Het kan ook ontvangen app-meldingen, en laat Android-gebruikers kunnen dicteren en verzenden van sms-berichten zonder het bereiken van hun telefoon.

De Garmin Vivoactive 3 Muziek het belangrijkste selling point, echter, is de mogelijkheid tot het opslaan van 500 nummers, zodat u kunt genieten van uw favoriete muziek met niets meer dan een paar van draadloze Bluetooth hoofdtelefoon. Niet meer de vulling van uw telefoon in een ongemakkelijke arm band wanneer je draait, of gevaar voor het verlaten van het op de loopband in de sportschool.

Garmin Vivoactive 3 Muziek £249.99 £179.99 bij Argos
Voor £70 uit deze functie-verpakt smartwatch voor een beperkte tijd alleen. Met interne opslag voor 500 nummers, plus Spotify-ondersteuning, kunt u genieten van uw favoriete muzieknummers en podcasts zonder toting uw telefoon rond. Gooi het in de GPS -, hartslag en het bijhouden van activiteit, en het is een runner ‘ s droom.
Bekijk De Deal

In februari van dit jaar, Garmin toegevoegd Spotify ondersteuning te, laten u genieten van muziek en podcasts te luisteren zonder het uploaden van uw eigen inhoud eerst.

Dit is een geweldig aanbod, en het bewijs dat je niet hoeft te wachten tot Black Friday en Cyber maandag naar fantastische aanbiedingen voor communicatie.

Via T3