Verizon-telefoon aanbiedingen: bespaar 50% op de iPhone XR en Samsung Galaxy S9

Als u op zoek bent om de score van een deal met een oudere generatie smartphone, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een beperkte tijd, Verizon is het aanbieden van een $300 korting op de Apple iPhone XR en Samsung Galaxy S9 wanneer u een nieuwe regel toevoegen. U kunt ook de score van een $200 gift card wanneer u overschakelt naar Verizon en ontvang een maand gratis YouTube-TV.

De iPhone-XR heeft een 6.1-inch Super Retina-OLED-display en biedt 64GB opslagruimte. De 2018 iPhone pakt de krachtige A12 Bionic-chip en heeft een indrukwekkende 12MP camera. De XR biedt ook Face ID, draadloos opladen en biedt tot 11 uur levensduur van de batterij.

De Samsung Galaxy S9 werd uitgebracht in 2018 en beschikt over een 5,8-inch Super AMOLED display. De Galaxy S9 packs 64GB opslagruimte, een 12MP camera, en nog steeds is voorzien van een klassieke headphone jack. De Android-telefoon biedt draadloos opladen en tot 11 uur in de levensduur van de batterij.

Beide telefoons zijn een solide en betrouwbare keuze, en dit aanbod van Verizon krijgt u een korting van 50% en een $200 gift card met de iPhone XR. Moet u de telefoon op maandelijkse apparaat betalingen met een nieuwe lijn, en je zult het ontvangen van de $300 op uw account bijgeschreven dan 24 maanden.