Vertrouwen Jio-gebruikers zullen nu moeten gaan betalen voor gesprekken naar andere netwerken

Vanaf oktober 10, Jio gebruikers om uit te shell zes paise/minuut voor oproepen naar de andere operatoren. Gesprekken naar andere Jio-gebruikers, naar mobiele nummers en het gebruik van apps zoals WhatsApp en Viber zal blijven om vrij te blijven. Een minimum saldo zal moeten worden gehandhaafd, samen met de reguliere pakket dat moet worden ingeschreven als gebruikers willen blijven oproepen naar niet-Jio-gebruikers.
De staat verder vermeld dat deze tarieven zouden worden stopgezet zodra TRAI (telecom sector regulator) brengt de IUC kosten naar nul. Er is geen tijdlijn voor de uitvoering van de nul-IUS-regime, als de prijzen nog verder omlaag gaan alleen als er veel meer consumenten verplaatsen naar Voice Over LTE (VoLTE).

Volgens de verklaring gedeeld door het Vertrouwen Jio, en wordt nu gedwongen om te herstellen mobiel-bellen-gerelateerde kosten, zoals een deel van de nieuwe verordening. Dit is om te compenseren voor communicerende gebruiker kosten (IUC) die zijn gemaakt telkens als een operator wordt een verbinding met een andere operator voor een gesprek.

Wat betekent dit voor de consument?

Deze top-up vouchers beginnen bij Rs 10 en bieden 124 minuten van het IUS gesprekken (tegen het tarief van 6 paise per minuut). Er zijn vergelijkbare vouchers gewaardeerd tegen Rs 20, 50 en 100, die geven verhoudingsgewijs meer belminuten.
Echter, deze goed te maken met extra kosten die de consument zal moeten gezicht naar voren te gaan, Jio zal bieden andere gegevens met deze top-up laadt gratis.
Alles wat je moet weten over het IUS. pic.twitter.com/svdSsrmT5s9 oktober 2019
Vertrouwen Jio, India ‘ s grootste telecom operator, heeft aangekondigd dat gebruikers nu tot het betalen van zes paise/minuut tijdens het bellen naar andere netwerken. Deze wijziging treedt in werking vanaf 10 oktober 2019.