Vlaggenschip Realme X2 Pro bevestigd te starten in India in December

Zoals met de meeste van Realme recente telefoons, zelfs de X2 Pro sport een 64MP quad-camera-instellingen. Het zal bestaan uit een 64MP f/1.8 primaire camera, een ultra-groothoek lens, een tele-shooter die 20x hybride zoomen op het beeld, en een diepte sensor voor betere portretten.
Realme de eerste vlaggenschip, de X2 Pro, is nu officieel bevestigd dat de lancering in India in December. CEO van het bedrijf Madhav Sheth nam om Twitter te maken van deze bekendmaking.

Realme X2 Pro specificaties

De Realme X2 Pro zal starten in China en Europa op oktober 15, alvorens zijn weg naar andere landen later. In India, het is waarschijnlijk debuut naast de Realme XT 730 g sprekers, ook gepland voor de lancering in December. Een verslag van 91mobiles ook verklaard dat het bedrijf werkt aan een smart-TV voor de Indiase markt en zal worden onthuld dit jaar zelf. Gezien het feit dat we heel weinig gehoord over de Realme TV, het kan ook worden gelanceerd naast smartphones.
Het is nu officieel! We brengen #realmeX2Pro naar India in Dec. Tijd om te heroverwegen vlaggenschepen. Maak je klaar voor #FasterSharperBolder.2K RT in 30 minuten – op het winnen van een SD-855+, 90hz display flagship5K RT in een dag en ik zal giveaway nog een9 oktober 2019
Realme begon zijn Indische reis in Mei 2018 en heeft inmiddels uitgegroeid tot een van de snelst groeiende merken in het land. Tot nu toe was het alleen budget-smartphones, maar dat zal veranderen met de Realme X2 Pro, die zal komen in December.
Volgens de teasers, dit zal ook één van de goedkoopste telefoons hebben een 90Hz “Vloeistof” display. Dit is waarschijnlijk een Super AMOLED-scherm met een Full HD-resolutie. Het zal een 135Hz touch bemonsteringsfrequentie en een “supersnelle” in-display-vingerafdruk scanner.
Verder ging om te bevestigen dat 50W SuperVOOC Opladen Flitser zal ook de cut te maken, zodat het de snelst laden in Europa.” De batterij is naar verwachting rond de 4.000 mAh capaciteit. Er zijn twee Dolby Atmos luidsprekers op de Realme X2 Pro, de tweede vermoedelijk als een verdubbeling van het volume van het luistergedeelte.