Windows 10 krijgt nog een defecte update met gebroken menu Start

Slechts een paar dagen geleden berichtten we over hoe een ander cumulatieve update, KB4524147, had geïntroduceerd, meer bugs, en het lijkt erop dat Microsoft heeft snelden deze nieuwe update op te lossen die bugs, terwijl waardoor het Start-menu te mislukken met een kritieke fout.
Als het nieuws dat Microsoft heeft een Windows-10 update in een poging om problemen op te lossen, alleen voor nieuwe problemen, lijkt vertrouwd, dat is omdat Microsoft heeft een verbazingwekkend slechte uitvoeren van foutieve updates onlangs.
Microsoft laat een cumulatieve patch, KB4517389, alleen een paar dagen geleden, die werd verondersteld om op te lossen een aantal zeer bekend gemaakte fouten, en hoewel het lijkt te hebben bevestigd, kan de printer problemen die waren onder Windows 10 onlangs, het lijkt alsof het menu Start blijft problemen hebben.
Als een Windows-gebruiker weet, het menu Start is een vrij essentieel onderdeel van Windows 10 – en niet in staat om het te gebruiken is een groot probleem. Het is nog een ronde van slecht nieuws voor Microsoft als het gaat om het defecte Windows 10 updates, en het bedrijf moet je op de top van deze snel anders zijn reputatie zou kunnen onherstelbaar beschadigd raken.
Als Windows Laatste wijst erop, dat de gebruikers op het Microsoft community forum en Reddit hebben geklaagd dat de 8 oktober update (een andere naam voor KB4517389) is het breken van het menu Start en het veroorzaken van een kritieke fout.
Volgens Microsoft de ondersteuning van documentatie, het bedrijf beweert dat het probleem is niet significant van invloed op een groot aantal gebruikers. Dat zal niet veel comfort aan de mensen die zijn het probleem. Echter, Microsoft niet zeggen dat het onderzoek van de rapporten van de gebroken Start-menu, maar het doet lijken alsof het bedrijf is een raadsel waarom dit probleem zich voordoet.