5G iPhone in 2022 kan gebruik maken van Apple ‘ s eigen modem en beter voor het

Sommige van de iPhone 12 modellen in 2020 zal waarschijnlijk steun 5G, maar maken ze geen gebruik van een 5G-modem gemaakt door Apple zelf. In eerste instantie Apple is ingesteld voor gebruik van de Qualcomm-modems, maar we weten dat het bedrijf werkt aan zijn eigen 5G modems, en een bron suggereert dat ze misschien klaar voor 2022 iPhones.

Met name “een bron met kennis van het bedrijf is van plan”, vertelde Fast Company dat Apple streeft naar 2022.

Waarom is dat belangrijk? Nou, voor een ding van Apple is waarschijnlijk om te proberen en combineren de modem met de A – Bionic processor, waardoor ze op een enkele chip, die kan verbeteren modem snelheden en energie-efficiëntie.

We weten het niet zeker, dat dit het doel van de vennootschap, maar het zou zinvol zijn, vooral als Apple eerder was het werken met Intel om dit te bereiken. Dat was voordat Intel kreeg van de 5G smartphone modem spel en Apple kocht de meeste van dat deel van het bedrijf.

Dit is waarschijnlijk niet de enige reden dat Apple werkt aan een eigen modem. Het zal waarschijnlijk ook de wil om zoveel mogelijk de ontwikkeling van in-house als mogelijk, met name omdat de huidige alternatief is het werken met Qualcomm, een bedrijf dat Apple heeft zijn delen van juridische tussles.

Wat is een jaar?

Echter, terwijl een Apple-gemaakt 5G modem is afkomstig van de onderneming duidelijk 2022 tijdsbestek mogelijk optimistisch te zijn volgens de bron, die denkt dat 2023 zou meer realistisch is gezien de hoeveelheid werk die is betrokken bij de ontwikkeling en het testen zei modem.

Als het niet het land in 2022 dan de bron denkt het kan niet worden geïntegreerd in een enkele chip tot het volgende jaar. Dus kunnen we niet veel zien uitkering tot 2023 in beide richtingen. Nog steeds, het geeft je iets om naar uit te kijken als de iPhone 12 5G modem niet de klus te klaren.

Via AppleInsider