AMD heeft 30% van de CPU markt voor de eerste keer in meer dan een decennium – moet Intel worden bezorgd?

Cpubenchmark.netzoals de naam suggereert, is een website die wordt beheerd door PassMark die gegevens verzamelt op basis van de benchmark-tests. Dit betekent dat het een vrij goed idee van wat voor soort Cpu ‘ s gebruiken de mensen zolang ze deze benchmarks. Daarom houdt alleen de Cpu ‘ s in gebruik, niet degenen verkocht.
Volgens gegevens verzameld door CPUBenchmark.netAMD ‘ s langzaam aan het nemen van het marktaandeel weg van Intel, die eerder had genoten van een bijna onaantastbare voorsprong in de CPU markt. Terwijl de kloof is nog steeds enorm, u kunt zien in de onderstaande grafiek is dat AMD ‘ s opkomst is gespiegeld door een daling van de Intel marktaandeel.
Cpubenchmark.netzoals de naam suggereert, is een website die wordt beheerd door PassMark die gegevens verzamelt op basis van de benchmark-tests. Dit betekent dat het een vrij goed idee van wat voor soort Cpu ‘ s gebruiken de mensen zolang ze deze benchmarks. Daarom houdt alleen de Cpu ‘ s in gebruik, niet degenen verkocht.

Gegevens over de gegevens

Meer bewijs van AMD ‘ s ongelooflijke winning streak is ontstaan, met nieuwe gegevens die suggereren heeft het nu meer dan 30% van de CPU markt – haar beste resultaat ooit in 12 jaar.

Meer bewijs van AMD ‘ s ongelooflijke winning streak is ontstaan, met nieuwe gegevens die suggereren heeft het nu meer dan 30% van de CPU markt – haar beste resultaat ooit in 12 jaar.
(Image credit: CPUBenchmark.net)
Als AMD blijft eten CPU marktaandeel, Intel zal zeker een gevecht op haar handen. Het is al snijd de prijs van een aantal van haar processors in antwoord op AMD ‘ s stellaire prestaties. De CPU oorlogen kon al snel heel interessant.