AMD Navi grafische kaarten kon krijgen ray tracing zo spoedig December

Echter, sommige mensen zijn nu proberen om twee en twee samen, gegeven de reeds bestaande DXR-code aanwezig in de AMD drivers, tot de conclusie gekomen dat een van de nieuwe functies in de frisse Radeon Software ondersteuning voor DXR ray tracing.
AMD ‘ s Radeon drivers heb eigenlijk had het ray tracing-gerelateerde code aanwezig in hen voor een paar maanden nu, het is gebleken, leidt tot speculatie dat de GPU maker kan nu ondersteuning voor de technologie eerder vroeger dan later – misschien zelfs vóór het einde van 2019.
DXRとHIP以外に何か目玉になりそうな新機能ってあるかな? >今年のRadeon Software新機能。10 oktober 2019
Is het zinvol om te wachten voor de high-end modellen van de Navi die echt de macht hebben om indruk te maken met DXR, eerder dan chancing een vroeg verplaatsen met misschien minder dan optimale hardware bestaat met de Navi nu.
Terwijl het inderdaad lijkt het geval dat het ray tracing is voor inkomende Radeon kaarten – het is al lang geruchten de ronde, en we hebben net ontdekt dat de Navi-aangedreven PS5 zal hebben ray-tracing-versnelling – het lijkt meer waarschijnlijk dat AMD zou wacht het even goed gerucht ‘Nvidia killer’ Navi-GPU zogenaamd arriveren rond het midden van 2020.

De verwijzingen naar de Microsoft ‘ s DirectX Raytracing (DXR) werden ontdekt door een aantal binnenstebuiten keren van de Radeon Adrenaline Editie 19.7.2 driver, die weer werd vrijgegeven in juli.

Risky business?

Behalve dat zou schijnbaar iets van een grote risico – het laatste wat AMD zou willen doen, is het geven hun klanten een inferieure versie van het ray tracing vergeleken met Nvidia, als de RX 5700 Gpu ‘ s niet in staat zijn van het leveren van voldoende verteerbaar frame-tarieven met dit soort veeleisende toeters en bellen ingeschakeld.
Wat misschien meer kans om te worden onthuld met de nieuwe Radeon Software December, mensen zijn theoretiseren, is integer schalen (zoals onlangs geïntroduceerd door Nvidia, waardoor scherper opschaling in pixel art games als Hotline Miami) en/of de introductie van de Radeon Verscherping voor DX11 (die werkt momenteel alleen met DX12 games).
Als PC GamesN rapporten, dit is alleen aan het licht komt nu volgende een AMD-partner event in China, waar het werd ook bevestigd dat de nieuwe Radeon Software is om te worden uitgebracht in December (wat te verwachten was).
Deze speculatie is ontslagen door tech-analist Komachi op Twitter, die opgepikt op de DXR verwijzing terug in juli, en kreeg een tweet van gisteren, lijkt te geloven dat het ray tracing zal worden voorgesteld door AMD in December.