Beste smart home apparaten 2019: get comfortabel met slimme verlichting, verwarming en meer

Maar met al die keuze, komt er een heleboel opties, nieuwe product categorieën lancering ooit week en een lastige shopping ervaring. En, omdat smart homes vertrouwen op componenten die in staat zijn om te communiceren met elkaar, voordat je de voorraad up van uw winkelwagentje met de nieuwste en grootste smart home gadgets, je moet ervoor zorgen dat ze compatibel met alle andere slimme apparaten die je al bezit met inbegrip van uw telefoon, tablet en smart speaker.
Sterke magnetische bevestiging voor waterdichte camera ‘ s

Nogal een dure set-up in vergelijking met andere merken
U zult ook willen om te overwegen het ecosysteem dat u al bent aangesloten. Bijvoorbeeld, fervent Android-eigenaren hebben misschien meer geluk met Google Startpagina dan met de Amazon Echo of Apple ‘ s HomePod. Integendeel, die moeten een snelle en gemakkelijke manieren om dingen online misschien liever de Amazone Echo.


Beste smart deurbel: Ring Video Deurbel 2

Dit is geweldig als je probeert om wat geld te besparen en een beetje meer energie bewust. Terwijl de plug is een beetje aan de dikke kant, kunt u in staat om te leven voor alle dollars/ponden u bespaart op uw maandelijkse energierekening.