Black Friday voorbeeld: de Ring van de Deurbel Pro is $75 uit

Toon Meer AanbiedingenU kunt ook kijken op onze beste Ring van de Deurbel aanbiedingen pagina houden wij altijd is bijgewerkt met de meest recente prijzen en omzet.De Ring van de Deurbel Pro biedt u de mogelijkheid om te controleren uw huis overal met meldingen die worden verzonden naar uw smartphone, tablet of laptop. De Pro stuurt waarschuwingen zodra beweging wordt waargenomen of wanneer een bezoeker een druk op de deurbel. De Ring is voorzien van twee-weg audio, zodat u kunt spreken met de bezoekers en is moeilijk worden aangesloten op uw bestaande deurbel, zodat je nooit meer hoeft op te laden van een accu. In tegenstelling tot de vorige modellen, de Pro biedt geavanceerde bewegingsdetectie met aanpasbare motion zones zodat u zich kunt concentreren op de gebieden die het meest belangrijk voor je. De Ring Pro ook geleverd met vier verschillende frontjes, zodat u kunt overeenkomen met uw beveiliging van uw huis.

Ring van de Deurbel te koop:

U kunt meer te weten komen over de aankomende November te koop met onze Black Friday deals gids. En als je meer wilt weten over wat Amazon heeft gepland, neem dan zeker een kijkje op onze gids om alle dingen Amazon Zwarte vrijdag om uw budget gepland voor de grote dag.Black Friday 2019 nadert snel, en het is een uitstekende kans om het vinden van deals voor Tv ‘ s, laptops, en, belangrijker nog, Amazon apparaten. De winkelformule is het aanbieden van een sneek preview van de verkoop door het verdisconteren van de best verkopende Ring van de Deurbel Pro omlaag naar 9. Dat is een korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de Alexa-enabled deurbel.