Canon EOS 1D X Mark III aanspraak kon maken op de burst-snelheid kroon met 30 fps opname modus

We hoorden eerder dat de 1D X Mark III zou komen met in-body beeldstabilisatie (of IBIS), en de Canon Geruchten te houden dat voor nu, maar deze specs zijn voor een prototype en dingen kunnen veranderen door de tijd van het laatste product beschikbaar wordt voor het publiek.
Het rapport van de bron beweert ook dat de camera heeft een grotere – en blijkbaar helderder – LCD-display, maar we zullen gewoon moeten afwachten en zien of dat is waar.
Als dat het geval is, zal Sony heeft iets om over na te denken als de nieuw aangekondigde Alpha A9 II wordt geleverd met dezelfde 20 fps burst snelheid als zijn voorganger. Canon Geruchten speculeren dat de 1D X Mark III zal worden aangekondigd in februari 2020, dat is geloofwaardig. Met de Olympische spelen die gepland is voor juli volgend jaar, het is geen verrassing Canon zou willen debuut van de nieuwste pro-niveau sport camera voor een dergelijke gelegenheid. Het komt ook overeen met de release datum van de EOS 1D X Mark II, die werd aangekondigd op 1 februari 2016, slechts enkele maanden voor de Olympische spelen in dat jaar.
We hebben gehoord over de derde iteratie van de Canon full-frame sport DSLR voor een tijdje nu, maar details over de spec sheet zijn schaars. Echter, de uitgelekte specificaties van een prototype van de Canon 1D X Mark III zou kunnen geven van ons een eerlijk beeld van wat je kunt verwachten.
Volgens Canon Rumorsde EOS-1D X Mark III zal waarschijnlijk komen met een 28.1 MP full-frame CMOS-sensor naast een nieuwe beeldprocessor. Het hoogtepunt van het rapport, maar is het nieuws dat de aangekondigde shooter kan bogen op een opnamesnelheid van 30 fps.
Als dit nieuws heeft een grond van waarheid in, het is geen wonder dat de nieuwe camera kunnen bereiken een dergelijke verbazingwekkende snelheden, zoals het klikken op 30 frames per seconde, met beide motoren werken in tandem te verwerken dus veel bestanden in een dergelijk kort tijdsbestek.
Historisch gezien, heeft Canon nooit debuteerde een nieuwe beeldprocessor in de 1D-serie, maar dat kan veranderen met de Canon Geruchten verslag beweert de derde generatie van de 1D X zal beschikken over een dual Digic 9 processors onder de motorkap.