Eer Visie 55″ 4K TV-serie met pop-up camera te starten in India op 14 oktober

In China, de Eer Visie is geprijsd op 3,799 RMB, terwijl de Vision Pro te koop voor 4,799 RMB. Dit ruwweg vertaalt naar Rs 37,999 en Rs 47,999 respectievelijk en we kunnen alleen maar hopen dat het bedrijf brengt hun Visie Tv ‘ s in een vergelijkbare prijsklasse.

Eer Visie TV-Visie TV-Pro

Huawei ‘ s sub-merk Eer aan venture in de televisie markt van India, met zijn Visie 55-inch 4K-smart TV serie. Het bedrijf had aangekondigd de televisie tijdens haar Partner 30 serie launch event in München afgelopen maand. Te midden van de lopende ban, de Eer Visie-Tv ‘ s zijn de eerste om te draaien op HarmonyOS en de Pro model wordt ook geleverd met een pop-up camera op de top, waardoor het een van een soort TV.
(Image credit: Huawei)

Eer de Visie van TV line-up wordt aangedreven door Honghu 818 quad-core-chipset met Mali-G51MP4 GPU. Het reguliere model heeft 2 gb RAM-geheugen en 16GB opslag, terwijl de Pro-variant heeft 32 GB opslag. De Tv ‘s draaien op HarmonyOS 1.0 die is Huawei’ s alternatief voor Google Android.
Als voor de I/O-poorten, en het Vision-Tv ‘ s uitgerust met drie HDMI-2.0-poorten, één USB 3.0 -, AV jack, S/PDIF en een Ethernet-poort. De afstandsbediening maakt verbinding met de TV via Bluetooth en is voorzien van een ronde touchpad. Het laadt via USB Type-C.
De Pro variant komt uitgerust met een Full HD camera, die is gehuisvest in een pop-up mechanisme op de top. Dit maakt het voor het eerst televisie steeds te zijn voorzien van een camera.
Het reguliere model wordt geleverd met vier 10W speakers, terwijl de Pro-variant heeft zes (volledig bereik en een hoge frequentie) 10W luidsprekers. Daarnaast zijn de Tv ‘ s worden geleverd met zes microfoons die helpen bij het videobellen.
Nu, volgens een aantal rapporten (1,2), Eer gaat om de lancering van de 55-inch model van de Visie TV-Visie en Pro smart Tv ‘ s in India op 14 oktober. De verslagen cite dat heeft het bedrijf stuurde uitnodigingen voor hetzelfde en het evenement is gepland om plaats te vinden in New Delhi, tijdens de Indische Mobile Congress.
Zowel de tv heeft een 55 inch 4K-scherm met een minimale randen waardoor het een 94% screen-to-body-verhouding en een breed, 178 graden kijkhoek. Het scherm ondersteunt ook HDR afspelen en beweging slijpen met dank aan een MEMC (Motie in te Schatten en Motion Compensation) oplossing, die vermindert de wazigheid.