Google Taken en Stem hebben beide nieuwe donkere modi – en hier is hoe om te proberen hen

Met de toevoeging van een systeem-brede donkere modus om 10 Android, Google is in het proces van het toevoegen van donkere modi om zijn brede waaier van mobiele apps. Al te vinden in de wil van Chrome en Google Maps, donkere modus is nu ook weg naar zowel Google Taken en Google Voice.

De nieuwe optie is alleen beschikbaar in Google Taken 1.7 die geleidelijk zijn weg naar gebruikers via de Play Store. In deze bijgewerkte versie van de app, is er een nieuw Thema-instelling waarmee gebruikers drie opties.

U kunt kiezen voor een Lichte of Donkere thema, of selecteer de optie Standaard aan zodat deze overeenkomt met de systeem-brede kleurenschema die u heeft geselecteerd voor uw handset.

Als Android Police notities, Taken 1.7 ook heeft – eindelijk – een paar homescreen widgets. De eerste is van een Nieuwe, eenvoudige Taak snelkoppeling toets, terwijl de tweede zijn de taken en overeenkomt met de kleur van het thema dat is gekozen voor een in-app-instellingen.

Het spreken van donkere modi…

Een ander Google-app krijgen van de donkere behandeling is Google Voice. De donkere modus optie is toegevoegd in versie 2019.40.273569721 van de app, en dit is ook uit te rollen naar de Play Store.

Net als met Google Tasks, er is een Thema optie die kan worden gebruikt om te kiezen tussen Licht en Donker modus, of u kunt ervoor kiezen om de app overeenkomen met de instelling die u hebt gekozen voor Android als een geheel.

Google is langzaam werkt zijn weg door de familie van apps dus ook als je favorieten zijn nog te worden verbeterd met de toevoeging van een donkere modus optie, het zou niet lang meer duren voordat ze zijn.

Via Android Police