Hands-on Pixelbook beelden onthullen de komende Chromebook in volle

Als voor de poorten aan de linkerkant van de Pixelbook Gaan is sportief gezien een USB-C aansluiting, batterij-indicator LED, en een 3,5 mm koptelefoon aansluiting, terwijl de andere kant is de thuisbasis van een tweede USB-C aansluiting.
Deze opties zullen alle delen van twee naar voren gerichte luidsprekers, een 2MP front-facing camera (geschikt voor 1080p bij 60 fps), de Titan C-chipset, de voornoemde twee USB-C-poorten en een aansluiting voor een koptelefoon, en komen in zowel “Alleen Zwart” en “Niet Roze” configuraties.

Met het apparaat geopend, zie je meer van die roze tint op de Pixelbook Go ‘ s, met name MacBook-achtige onderste helft, met inbegrip van het toetsenbord en trackpad, terwijl de bovenste helft is de thuisbasis van een 13,3-inch scherm en nogal prominente zwarte bezel.
Zoals opgemerkt door 9to5Google, de Pixelbook Gaan prominent sport een gestructureerd onderste paneel, die beschikt over een kleurrijke, geribde paneel gecoat in een ogenschijnlijk “grip” materiaal “dat voelt enigszins vergelijkbaar met een wasbord of het dak van een hond zijn bek”.
Er is geen woord dat moment op als de Pixelbook Ga beschikbaar zal zijn en in welke regio ‘ s zal lanceren, maar we zullen zeer waarschijnlijk meer horen over het bij de aankomende Google-evenement op 15 oktober, waarbij de vennootschap wordt verwacht dat de introductie van haar Pixel 4 4 XL en Pixel handsets.

Geribbelde voor uw plezier

Er is geen woord dat moment op als de Pixelbook Ga beschikbaar zal zijn en in welke regio ‘ s zal lanceren, maar we zullen zeer waarschijnlijk meer horen over het bij de aankomende Google-evenement op 15 oktober, waarbij de vennootschap wordt verwacht dat de introductie van haar Pixel 4 4 XL en Pixel handsets.

Google Pixelbook Go Leak
Zo ver als de specs zijn betrokken, 9to5Google nog niet gevonden wat nieuw toe te voegen sinds de laatste keer dat hij verdiepte zich in de komende Chromebook te verwerken krijgt.
De MacBook-achtige Pixelbook Ga lay-out. [Image credit: 9to5Google]
We hebben al eerder gehoord dat Google zou de follow-up zijn Pixelbook – het paradepaardje van Chromebook – met een lichtere en meer betaalbaar product dan de premie voorganger, en nu hebben we gekregen van onze beste kijken op de Pixelbook Gaan nog.
De “Niet Roze” Pixelbook Gaan en de geribbelde structuur. [Image credit: 9to5Google]