Hier is hoe snel Realme X2 Pro ‘ s 50W SuperVOOC opladen

Het implementeren van de nieuwe SuperVOOC snel opladen technologie die kan 50W output via een USB-Type-C verbinding, de Realme X2 Pro zal gaan van 0 tot 100% in slechts 35 minuten. 10 minuten opladen neemt u de telefoon tot 40%.
De Realme X2-Pro is haar eerste flagship, en het bedrijf is waardoor er geen middel onbeproefd gelaten in het hyping van het apparaat voor de lancering op 15 oktober. Toe te voegen aan de lijst van goede specificaties, het bedrijf uitgewerkt op de “snelste opladen in Europa” claim door te praten over het laden snelheden.

Realme X2 Pro specificaties

(Image credit: Realme)
Realme heeft gedeeld, een aantal indrukwekkende statistieken van hoe snel de Realme X2 Pro wordt opgeladenmet behulp van de nieuwe 50W SuperVOOC technologie.
Realme is op weg naar een boeiende vlaggenschip met de X2 Pro, waardoor de top-of-the-line specificaties, te beginnen met de Snapdragon 855+ chipset samen met 8GB RAM. UFS 3.0-opslag zal ook aanwezig zijn, waardoor taken, zoals het openen van apps of grote bestanden aanzienlijk sneller.
De batterij zal worden beoordeeld op 4.000 mAh, samen met ondersteuning voor 50W SuperVOOC snel opladen, USB, PD en 18W Qualcomm Quick Charge.

Zoals met alle recente Realme apparaten, zelfs de Realme X2 Pro brengt een quad-camera-instellingen, bestaande uit een 64MP f/1.8 primaire camera, een ultrawide camera met een 115-graden gezichtsveld, een tele-lens die kan schieten 20x hybride zoom shots en een diepte-sensor voor een betere rand-detectie voor portretten.
Het zal gaan officiële volgende week op 15 oktober bij gelijktijdige gebeurtenissen in China en Spanje en wordt verwacht om te komen naar India in December.

De Realme X2 Pro zal ook de sport een 90Hz “Fluid” Super AMOLED display, een trend die is net begonnen steeds meer grip. Het zal een Full HD resolutie, een waterdrop inkeping aan de bovenkant en een aspect ratio van rond 20:9.