iOS 13 problemen: hoe om problemen op te lossen in iOS 13.1.2

Apple ‘ s iOS 13 update introduceert tal van langverwachte functies, maar samen met de Donkere Mode en andere verbeteringen komt de onvermijdelijke iOS-13 problemen, bugs en andere problemen die de lente naast de grote software-aanpassingen.

Sommige van deze zijn iOS-13 bugs zijn minorly vervelend, terwijl anderen ernstig onderbreken functies of zelfs delen van de gebruikersinterface. Als je in de problemen komt, is de kans groot dat iemand anders is, ook – en we zullen proberen om elke en elke één.

We zullen elke probleem vinden we, samen met de oplossingen in de tussentijd, terwijl Apple werkt aan een fix. Soms zijn deze bugs zijn klein genoeg dat Apple wacht tot een toekomstige versie van iOS 13 te lossen, maar soms zijn ze zo storend dat het bedrijf rent met een nieuwe versie die uitsluitend bestemd is voor het patchen van dat probleem.

iOS 13.1 was een van deze updates blitzed uit aan het publiek nauwelijks een week na iOS 13 goede had gelanceerd, dus als je problemen ondervindt, ze wellicht al opgelost. Als dat het geval is, is het proces om te updaten naar een nieuwere versie van iOS is simpel: ga naar Instellingen > Algemeen > Software-Update.

Lees verder voor wat we gevonden hebben – en als je een probleem hebt die nog niet is opgelost, kom regelmatig terug voor updates over oplossingen en mogelijke oplossingen.

Mail-app misdroegen

Apple overhaast iOS 13.1 een week voor op schema, en één van de grote correcties was voor de problemen met de first-party app e-Mail. Was het verprutsen e-mail telt? Het weglaten van de afzender of de sendee adressen? Het dupliceren van meldingen? Of gewoon niet het downloaden van e-mail? Upgrade naar de nieuwste versie van iOS 13 dit probleem op te lossen.

Als uw vraagstukken die betrekking hebben op andere e-mail applicaties niet correct op te voeden of vanuit de Mail app, zorg ervoor dat u de nieuwste versies van de apps. Als u nog steeds niet het krijgen van uw mail, probeer het gehannes met uw gegevens ophalen van instellingen in instellingen > Wachtwoorden en Accounts > Nieuwe Gegevens Ophalen.

Herinneringen niet synchroniseren

iOS 13 gereviseerd het cross-device Herinneringen, maar gebruikers gerapporteerde problemen zoals het ontbreken van herinneringen en lijsten te breed problemen met het synchroniseren van notities en contacten. Sommigen zouden kunnen worden opgelost door een upgrade naar de nieuwste versie van het iOS – per van het systeem notities, enkele hebben vermoedelijk al opgelost, als van iOS 13.1.2 – maar andere problemen kunnen worden meer pernicieuze en vereist wat te knutselen.

Apple is zich bewust van deze problemen, en voor het synchroniseren van problemen, schreef een checklist voor het oplossen van problemen. Het begint met ervoor te zorgen dat alle apparaten zijn up-to-date – sinds opgewaardeerd herinneringen zijn niet compatibel met eerdere versies van iOS en mac os, en je kunt het niet delen van herinneringen met gebruikers die nog niet vernieuwd – en beweegt op de granulaire: controleer of de instellingen voor datum en tijd correct zijn verschillende apparaten, zijn ondertekend in iCloud met dezelfde Apple-ID en uw gegevens te bewaren binnen de perken.

Problemen met externe toetsenborden

iOS 13 heeft een paar problemen met externe toetsenborden, met inbegrip van het voorkomen wisselen terug naar QuickType na het gebruik van een niet-Apple optie. Er is ook een beetje meer van een verraderlijke bug die per ongeluk gaf toetsenborden “volledige toegang” tot de externe diensten, zelfs als je zou stellen om te draaien zonder dat het van Apple op de hoogte is. In alle gevallen is het upgraden naar minimaal iOS 13.1.1 moet oplossen, alle bovenstaande problemen.

iPhone niet te herstellen vanaf een back-up

Hier is een probleem opgelost in iOS 13.1.1 – gebruikers waren blijkbaar verhinderd het herstellen van hun iPhones vanaf een back-up. Een verdere bug bleef de voortgangsbalk voor een iCloud-Back-up na een succesvolle back-up, die was opgelost in iOS 13.1.2. Upgraden moet het probleem oplossen.