Kan nieuwe ‘typhoon turbines’ draai Japan super stormen in elektriciteit?

Naar verwachting worden de ergste tyfoon sinds Typhoon Ida, die links 1,269 dood in 1958, Typhoon Hagibis verrast meteorologen deze week in het nemen van slechts 18 uur te bereiken “super typhoon’ status, vandaar de naam; hagibis betekent dat de snelheid in de Filippijnse. Zware regen, storm-force wind, hoge golven, stormvloeden en overstromingen zijn waarschijnlijk van de 270 km / h reis/168 km / u wind. U kunt de voortgang volgen hier.
‘Tyfoon’ en ‘hurricane’ zijn gewoon de lokale namen voor hetzelfde ding: tropische cyclonen. Aankomst in het kielzog van September, Typhoon Faxai, die sloeg Tokyo en doodde drie mensen, Super Typhoon Hagibis is drie keer sterker en nu een Categorie Vijf orkaan-kracht typhoon. Het is ook gebonden voor de hoofdstad.
(Image credit: NOAA Milieu-Visualisatie Laboratorium)

Wat is een Super Typhoon Hagibis?

Magnus VAWT is een tijdige innovatie, en niet alleen omwille van Japan lopende tyfoons. Sinds de Tōhoku aardbeving en 15 meter tsunami in 2011 en de daaruit voortvloeiende ongeluk in Fukushima, Japan heeft de rug over kernenergie en dromen van een koolstof-vrije waterstof samenleving.
Super Typhoon Hagibis

(Image credit: NASA)
Challenergy
Het japanse Ministerie van Land, Infrastructuur, Transport en Toerisme schat dat de energie van een grote typhoon is gelijk aan ongeveer 50 jaar van Japan in de totale energieopwekking. Cue Magnus VAWT, die vanaf 2020 kan het gaan om het vastleggen van de energie uit Japan, het frequent tyfoons – zelfs een Categorie Vijf typhoon zoals Hagibis.

Waarom moeten we vangen de energie van de typhoons?

GE Hernieuwbare Energie is het werken aan een sterkere wind turbines specifiek voor de typhoon zone. Echter, de huidige product, de 4.2-117, kan weerstaan 205 totnogtoe/128 mph wind. Dat zou niet genoeg zijn om te gaan met de Super Tyfoon Hagibis.
Echter, als deze nieuwe turbines vangen op en beginnen te tikken op de energie van de tyfoons, kan het een probleem met de opslag van energie. Iemand bellen Elon Musk
Zoals een windturbine, de hoeveelheid energie die een Magnus VORT turbine kan produceren hangt af van zijn grootte. Met één oog op een klein, afgelegen eiland gemeenschappen om te bewijzen dat haar technologie, Challenergy van plan is te produceren 50 kleine Magnus turbines, elk met 10 kilowatt capaciteit in 2020.

Wat is Magnus VAWT?

Japan zet zich schrap voor een super tyfoon dit weekend dat sommigen noemen de meest krachtige storm in de wereld. Het veroorzaakt ravage bij de Rugby World Cup en Japanse Grand Prix ondanks dat nog niet het maken van land.
In zijn vroege jaren, de tech die de potentiële macht om de niet-geëlektrificeerde gebieden die in de opkomende landen is minstens zo belangrijk als de typhoon-bewijs ontwerp; Magnus VAWT turbines zal hebben om zich te bewijzen op kleine schaal voordat ze gebruikt kunnen worden en masse in Japan.
Kan een tyfoon is een ongelooflijke energie worden aangewend om de macht van de huizen van Japan (127 miljoen mensen? Het is potentieel een enorme prijs; in één jaar tropische cyclonen vertegenwoordigen energie gelijk aan ongeveer de helft van de wereldwijde elektriciteitsvoorziening capaciteit.

Wat is er mis met de traditionele windturbines?

(Image credit: GE Hernieuwbare Energie)
GE windturbines in Australië

Een komende gewelddadige typhoon is een tijd voor angst en angst, maar vanaf volgend jaar een evenement als de Super Tyfoon Hagibis zou een geweldige kans. Nieuwe technologie is die online zijn die niet zal buigen krachtige tyfoons, maar in plaats van de melk van hun ongelooflijke energie.
Japan is schrap voor een mogelijke hit van een monsterlijke storm genaamd Super Typhoon Hagibis
[embedded content]

Kunnen we niet gewoon sterker windturbines?

Terwijl de wereldwijde windenergie capaciteit is nu belangrijker dan de nucleaire industrie, Japan heeft zeer weinig wind turbines en de Japanse regering is erop gericht om het account voor slechts 1.7% van de elektriciteitsproductie in 2030.

Waarom deze innovatie is tijdig in Japan

Hoewel ze niet zo efficiënt als normale windturbines, als Magnus VAWT kunnen windmolens zelfs een deel van de kinetische energie van een tyfoon, dat maakt niet uit.
Japan, de Filippijnen en China zijn de meest voor de hand liggende plaatsen om te beginnen. Ze zijn allebei regelmatig getroffen door tropische orkanen die vorm in het westen van de Stille Oceaan, tussen Mei en oktober.

Kan een nieuwe soort van ‘typhoon turbine’ worden over het oplossen van Japan energie crisis?
Het is mogelijk dat Magnus VAWT turbines konden benutten van de energie van een tyfoon naar de macht van de elektrolyse van zeewater, die water splitst in waterstof en zuurstof, waardoor het genereren van waterstof gas. Deze elektrolyse met behulp van zonne-energie werd bereikt eerder dit jaar.
(Image credit: Challenergy)

Kon Magnus VAWT worden alle gebruikte over de hele wereld?

Eerste Magnux VAWT turbines is de Filippijnen, waar Challenergy gebouwd met de typhoon-proof turbines op een aantal van de ruim 7.000 afstandsbediening, energie-arme eilanden die vaak directe hits van tyfoons, dus tot nu toe hebben gehouden uit op het installeren van windturbines.
Wind turbines
Het product van een Japanse start-up genaamd Challenergy, technologie, genaamd de Magnus Verticale As windturbines (VAWT) gebruik zou kunnen maken van die beschadigende winden. In plaats van de traditionele propellers gevonden op regelmatige wind turbines, Magnus VAWT heeft een roterende cilinders die de macht van een verticale-as-generator. Het is gebaseerd op de ‘Magnus-effect’, een fenomeen dat verklaart waarom de lucht bochten bij het passeren door een draaiende object. Een Magnus VAWT turbine heeft dus drie verticale cilinders die draaien rond een verticale as voor het opwekken van stroom. Het is al getest in Nanjo Stad in Okinawa, Japan, waar het weerstaan windsnelheden van 225kph/140mph.
Waar tropische stormen vorm op Aarde

Regelmatige wind turbines hebben propellers. Ze werken prima in de meeste scenario ‘ s, maar tijdens de tyfoons kunnen ze gevaarlijk zijn en de propellers kunnen breken. Daarom zijn ze vaak uitgeschakeld wanneer een tyfoon nadert. Het is een van de redenen waarom de macht van de wind is niet gevangen op in Japan, maar het bergachtige terrein is ook een factor.
Tropical storms
Challenergy ‘ s Magnus VORT windturbines op de G20-bijeenkomst in Karuizawa, Japan, in juni 2019

[embedded content]