Krijg een Norton AntiVirus Plus jaarlijks lidmaatschap voor slechts $19,99 het eerste jaar

Norton LifeLock is een wereldleider in digitale beveiliging, het aanbieden van identiteitsdiefstal en online privacy protection. De Norton AntiVirus Plus lidmaatschap biedt real-time bescherming tegen ransomware virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen voor een PC of Mac-apparaat. De Norton AntiVirus Plus lidmaatschap omvat ook 2GB opslag van back-ups, zodat u kunt opslaan en beschermen van belangrijke bestanden en documenten. Alle lidmaatschappen komen met de Norton Virus Bescherming Belofte, wat betekent dat deskundigen beschikbaar om uw apparatuur virus-vrij of uw geld terug.Future Publishing verdient commissies van Norton LifeLock van het kopen van links op deze pagina.

Online bescherming en bespaar geld met deze aanbieding van Norton LifeLock. Norton biedt tot in een besparing op de jaarlijkse lidmaatschap voor het eerste jaar. De plannen beginnen bij slechts ,99 per jaar met vier verschillende opties, zodat u kunt kiezen voor het niveau van bescherming dat voor u.Dit is niet alleen een uitstekende korting, maar ook een fantastische prijs voor een jaar ter waarde van online bescherming. Houd in gedachten, deze aanbieding is alleen geldig voor het eerste jaar, en daarna, uw abonnement wordt gefactureerd tegen de geldende maandelijkse of jaarlijkse vernieuwing prijs.

  • Niemand kan voorkomen dat alle cybercrime of voorkomen van identiteitsdiefstal.
  • Wij controleren niet alle transacties op alle bedrijven.
  • Telefoon waarschuwt gemaakt tijdens de normale kantooruren.
  • Virus Bescherming Belofte: om in aanmerking Te komen voor het Virus Bescherming Beloven, moet u beschikken over een in aanmerking komend Norton-abonnement tenzij u Norton Small Business, moet u ook hebt gekocht, verlengen of upgrade die Norton-abonnement direct van Symantec, of activeert u de automatische verlenging met Symantec. Als u een Norton-expert is niet in staat om het virus te verwijderen van uw apparaat, dan ontvangt u een vergoeding op basis van de werkelijke prijs die is betaald voor de huidige termijn van uw in aanmerking komende Norton-abonnement. Als u de aankoop van een Norton-bundel (een in aanmerking komend Norton-abonnement hebt aangeschaft met een andere Norton-aanbod), zal het geld worden beperkt tot de door de Fabrikant adviesprijs (MSRP) van uw in aanmerking komende Norton-abonnement voor de huidige termijn niet meer bedragen dan de totale gebundeld prijs betaald. Of, als uw gebundelde aankoop bevat een in aanmerking komend Norton-abonnement met een niet-Norton-product, zal het geld worden beperkt tot de door de Fabrikant adviesprijs (MSRP) van uw Norton-kwalificatie-abonnement voor de huidige termijn niet meer bedragen dan de totale gebundeld prijs betaald. Eventuele restitutie zal worden na aftrek van eventuele kortingen of terugbetalingen ontvangen en na aftrek van de verzend -, handling-en van toepassing zijnde belastingen, behalve in bepaalde landen waar de verzend-en administratiekosten en belastingen kunnen worden teruggegeven. De terugbetaling is niet van toepassing op schade die is ontstaan als gevolg van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor details met inbegrip van de in aanmerking komende Norton-abonnementen.