Maria ‘ s epische breedband-en TV-bundel deals nu gratis Amazon Prime

Grotere bundel + Sport & Films | 12 maanden | 213Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen | 250+ kanalen incl. BT Sport, Sky Sports en Sky Cinema | £35 activatie | 12 maanden gratis van Amazon Prime | £79 per maand
Deze deal brengt het beste van beide werelden, filmliefhebbers en sport noten. Met zijn supersnelle een gemiddelde 213Mb het is ideaal voor zware streamers. Deze deal heeft meer dan 250+ kanalen van keuze, zodat je je nooit beperkt in wat om naar te kijken, vooral door de toegevoegde Amazon Prime video-opties, ook!
Bekijk De Deal
Ongeveer 60% van de BRITSE huishoudens kunnen krijgen supersnelle Maagd breedband. Het is heel eenvoudig om uit te vinden van je bent een deel van dit percentage – ga dan naar onze toegewijde Maagd breedband aanbiedingen pagina, voert u uw postcode in waar aangegeven (op de top van de pagina) en als aanbiedingen te zien zijn als beschikbaar .

In het geval u het nog niet weten, Amazon Prime bevat een aantal toegevoegde extra ‘ s om uw boodschappen met de online retail behemoth. Er is gratis de volgende dag en zelfs levering op dezelfde dag beschikbaar is, toegang tot Prime Video en de enorme catalogus aan TV-shows en films, en wanneer het komt tot Prime Dag dat je kunt profiteren van tal van exclusieve kortingen.
Sorry, de Maagd website staat dat deze beperkte tijd biedt zijn alleen voor nieuwe klanten. Echter, er is geen kwaad in een poging om een stukje van de taart, dus als je al een Maagd breedband van de klant raden wij u aan contact op met de klantenservice voordat u probeert om een bestelling te plaatsen.

De aanbiedingen die deze is beschikbaar op kan worden gezien in volle hieronder, maar de meest betaalbare is de Big Bundle + drama halen met zijn snelle 100Mb+ breedband, 150-tal zenders en onbeperkt bellen naar vaste nummers.
Sneak peek op alle in aanmerking komende breedband en TV bundels hieronder of bel 0800 049 2102 om uw mogelijkheden te bespreken. Maar als een van hen goed uitzien, dan heb je op stap als deze deal is alleen beschikbaar tot en met woensdag, November 13.
Virgin Media heeft zichzelf overtroffen door met de nieuwste breedband deal, waarmee maar weer eens bewezen dat je niet hoeft te wachten tot Black Friday te krijgen grote kortingen en freebies.
Grotere Bundel + Sport | 12 maanden | 108Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen | 240+ kanalen incl. BT Sport en Sky Sports | £35 activatie | 12 maanden gratis van Amazon Prime | 72 pond per maand
Deze bundel is ideaal voor…u raadt het al, sport fans. Met BT Sport en Sky Sports hoeft u niet te missen moment van uw favoriete sport weer. Voetbal fans zullen met name in de hemel, met de hele selectie van de Premier League en Champions League – actie in een handig plan.
Bekijk De Deal
Ultieme Oomph Bundel| 12 maanden | 516Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen | 270+ kanalen incl. BT Sport, Sky Sports & Sky Cinema | £35 activatie | Onbeperkt SIM| 12 maanden gratis van Amazon Prime | £99 per maand
Het is geen toeval Maagd noemt dit de Ultieme Oomph Bundel. Het is echt de ultieme bundel biedt u meer dan 270+ TV-zenders en ongelooflijk snelle download snelheden van 516Mb. En niet te vergeten deze deal biedt een SIM-only freebie, met onbeperkt data, notulen en teksten.
Bekijk De Deal
Big Bundle + Drama pick – | 12 maanden | 108Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen | 150+ kanalen incl. Sky One en Vos | £35 activatie | 12 maanden gratis van Amazon Prime | 38 pond per maand
Deze deal is ideaal voor wie op zoek is naar keuze genoeg in de TV-kanalen en snel internet snelheid, maar zijn niet geïnteresseerd in dure film en sport pakketten. Deze deal geeft je ook een weekend onbeperkt bellen naar verenigd koninkrijk een vaste lijn.Bekijk De Deal

Is Maagd glasvezel breedband beschikbaar in mijn regio?

Grotere Bundel + Films | 12 maanden | 108Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen | 240+ kanalen incl. alle Sky-kanalen Cinema | £35 activatie | 12 maanden gratis van Amazon Prime | £62 per maand
Oproep aan alle filmliefhebbers. Deze zogenaamde Maxit TV-pakket van Virgin geeft u elke single Sky Cinema-kanaal. Dat betekent dat je kunt kijken naar alle nieuwe en populaire films, plus een frisse première elke dag.
Bekijk De Deal
Het bedrijf heeft niet alleen beschikt over het hebben van de snelste internet-snelheid van alle grote breedband providers, maar het komt in de hot met de nieuwste aanbieding. Virgin biedt u een gratis 12 maanden abonnement op Amazon Prime op geselecteerde TV-bundels. Als haar bundels niet al gevuld met keuze en biedt u nu en ontvang £79 abonnement op Amazon Prime gratis. Als er geen resultaten worden geretourneerd, ga dan naar onze beste breedband aanbiedingen pagina en doe precies hetzelfde ding om te zien of u supersnel glasvezel breedband met een andere provider, zoals BT-Superfast.

Vandaag de dag is het beste Maagd breedband deals