Mark Zuckerberg zegt cloud computing is te duur

“In onze bio vergaderingen van de raad, een van de dingen die we praten over de kosten van de te berekenen, en onze AWS bill, bijvoorbeeld, is één van de specifieke punten. Laten we roep Jeff en over te praten. Het is interessant, de bottleneck voor de vooruitgang in medisch onderzoek op dit punt veel van de kosten voor het, is op het berekenen en de gegevens kant en niet strikt op het natte labs of hoe lang het duurt om te draaien experimenten.”
Regeringen kan het nodig zijn om uiteindelijk te overtuigen cloud-aanbieders hun kosten te verlagen als live-opslaan van de ontwikkelingen in de geneeskunde en onderzoek zijn om door te gaan.
Tijdens een live chat op YouTube, die werd gemodereerd door Zuckerberg, de research center ‘ s co-voorzitters Dr. Joseph DeRisi en Dr. Stephen Quake het punt gemaakt dat wetenschappelijke vooruitgang wordt vaak belemmerd door de hoge kosten van de cloud computing-diensten.
“Dit is geen duidelijker dan in de derde wereld of met een laag inkomen bron instellingen. De kosten van de volgorde en het lab werk heeft gekregen tot het punt waar je kunt bijna overal in de wereld. Het is gekregen van die goedkope. De berekenen om te kunnen analyseren die gegevens is helaas niet beschikbaar voor de overgrote meerderheid van de mensen die dat doen. Het is heel vaak het geval dat je naar een van deze met een laag inkomen bron instellingen, ze hebben een sequencer, maar de stof te verzamelen, omdat ze niet kunnen berekenen. Zelfs als zij toegang hebben tot de cloud, ze niet kunnen veroorloven.”
Tijdens een recente discussie over de bio-sequencing, Facebook oprichter Mark Zuckerberg gevraagd waarom cloud computing de kosten zo duur geworden.
CZI ontvangt miljarden dollars in de financiering van Facebook, maar LinkedIn mede-oprichter Reid Hoffman is ook een grote bijdrage aan het onderzoekscentrum.

Medisch onderzoek

Hij specifiek genoemd uit Amazon ‘ s cloud computing service, AWS en suggereerde dat het misschien een goed idee om Jeff Bezos om de kwestie te bespreken verder.
Terug in 2015, Zuckerberg en zijn vrouw Pricilla Chan opgericht Chan Zuckerberg Initiatief (CZI) met het doel van het gebruik van technologie om vooraf een onderzoek naar de gezondheids -, sociale en wetenschappelijke aspecten.
Zuckerberg uitgelegd dat CZI hoog AWS wetsvoorstel wordt vaak besproken in de vergaderingen, zeggende:
Via Cloud Pro
Andere organisaties en kennisinstellingen over de hele wereld zijn niet zo gelukkig als het gaat om investeringen en Dr. Quake uitgelegd dat de hoge kosten van de cloud computing-services zijn vaak een barrière die velen zijn niet in staat om te overwinnen, zeggende: