Met behulp van de Sega Dreamcast in 2019

De laatste methode van het aansluiten van Sega ‘ s machtige kleine doos tot een beeldscherm met een VGA-box, die in wezen maakt gebruik van een klassieke VGA PC stijl van de video-aansluiting. Dit is een geweldige manier om een kristal helder beeld van de Dreamcast door middel van een traditionele PC monitor set-up, met veel geeft nog altijd met de interface. Net als de HDMI-tegenhanger, echter, het zal ook worden onderworpen aan dezelfde compatibiliteitsproblemen met bepaalde spellen. Het spreken van games, laten we overgaan tot de meest belangrijk onderdeel van de Dreamcast-ervaring.

Richt je gedachten terug naar het jaar 1999. Ricky Martin was Livin La Vida Loca en het millennium was net om de hoek. 1999 ook bevallen van een van de meest geliefde en van korte duur videogame-consoles in de geschiedenis, de Sega Dreamcast, met de release fungeren als een bitter-zoete zich inspannen voor de Sega als een hardware ontwikkelaar.

Het vinden van de console van uw dromen

“Terwijl sommige consoles zijn uiterst moeilijk om te werken met moderne TV’ s en beeldschermen, de Dreamcast biedt verschillende oplossingen die de stand van de technologische test van de tijd”
Uit de doos, de Dreamcast komt gewapend met een standaard composiet kabel (rood, wit en geel phono-aansluitingen) die gemakkelijk kan worden aangesloten op displays van de tijd. Dit type kabel biedt een snelle en gemakkelijke manier om dingen up-and-running, met het belangrijkste nadeel wordt de modder van de beeldkwaliteit van een composiet video signaal.

Uit de doos, de Dreamcast komt gewapend met een standaard composiet kabel (rood, wit en geel phono-aansluitingen) die gemakkelijk kan worden aangesloten op displays van de tijd. Dit type kabel biedt een snelle en gemakkelijke manier om dingen up-and-running, met het belangrijkste nadeel wordt de modder van de beeldkwaliteit van een composiet video signaal.

Uit de doos, de Dreamcast komt gewapend met een standaard composiet kabel (rood, wit en geel phono-aansluitingen) die gemakkelijk kan worden aangesloten op displays van de tijd. Dit type kabel biedt een snelle en gemakkelijke manier om dingen up-and-running, met het belangrijkste nadeel wordt de modder van de beeldkwaliteit van een composiet video signaal.

Uit de doos, de Dreamcast komt gewapend met een standaard composiet kabel (rood, wit en geel phono-aansluitingen) die gemakkelijk kan worden aangesloten op displays van de tijd. Dit type kabel biedt een snelle en gemakkelijke manier om dingen up-and-running, met het belangrijkste nadeel wordt de modder van de beeldkwaliteit van een composiet video signaal.

Pond ‘ s HD Link-kabel kan de console worden gewoon aangesloten op moderne weergegeven via een HDMI-poort, is geen aanvullende hardware nodig. De kabel te koop voor rond de .99, waardoor het verre van de goedkoopste beschikbare optie. Gebruikers kunnen ook last hebben van onverenigbaarheid met bepaalde Dreamcast games, die te wijten is aan het feit dat ze niet de steun van de hoge resolutie is de kabel gebruikt.

Het zou een misdaad zijn om te praten over Dreamcast randapparatuur en niet te vergeten de legendarische Samba de Amigo en zijn prachtige maraca ‘ s, die objectief het beste wat iemand kan meenemen naar een feestje. Samba de Amigo is een lichtend voorbeeld van hoe de Dreamcast was in staat om bijna alle arcade ervaring in huis, en dat is iets dat consoles voor en na niet helemaal weten te bereiken.

Dus, voor degenen die willen om de droom levend te houden, er is veel te overwegen als het gaat om wat Sega ‘ s laatste console te bieden heeft in 2019 – dat begint met het verkrijgen van de kleine witte doos up and running.
20 jaar later en de Sega Dreamcast is nog steeds in hoog aanzien door fans en retro liefhebbers, door de innovatieve functies en de bekende bibliotheek van games.
“Alles lijkt verre van alledaags als het gaat om de Dreamcast”