De onderdanen vs Cardinals live stream: het horloge NLCS 2019 honkbal online vanaf elke locatie

De 2019 baseball World Series wenkt en één van de St Louis Cardinals of Washington Nationals zal er zijn. De eerste heeft een legendarische geschiedenis van het honkbal is groot, terwijl de laatste heeft zelfs nog nooit geweest! Om te zien wie zal zegevieren in de NLCS, volg onze gids voor het krijgen van een Onderdanen vs Cardinals-live-stream – het maakt niet uit waar op Aarde je bent.

2019 NLCS – wanneer en waar?

Sinds de Kardinalen komen uit St Louis en de Onderdanen van Washington, in een best-of-seven NLCS baseball serie is opgesplitst tussen de twee steden. Games 1 en 2 vindt plaats in Missouri in de Busch Stadium, voordat de volgende twee zijn ondergebracht bij het Nationals Park.

Spel 1 vindt plaats op vrijdag 11 oktober met de eerste pitch in 7.08 uur lokale tijd (dus 8 uur ET en 5pm PT).

Zowel de Kardinalen en de Onderdanen nodig de volle vijf games voor de verzending van hun tegenstanders in hun respectievelijke division series.

De Kaarten waren vooral sterk in hun beslissing spel, het vernietigen van de Atlanta Braves 13-1. De box score van die spel wordt een gelijkmatig verdeeld bijdrage van het delict, maar ze zal een beroep op hun dual-Pauls – Goldschmidt en DeJong – om in het groot op het Busch Stadium en daarbuiten.

De mannen uit de hoofdstad had te overwinnen, vorig jaar verliezend finalisten van de LA Dodgers naar hun volgende stap in de richting van de franchise van de allereerste World Series. Na een achterstand twee keer in de serie, Howie Kendrick ‘ s heldendaden (4 RBIs in Game 5) zag ze door middel van eerder in de week.

Of u nu crackers voor de Kardinalen, een Onderdanen moer of gewoon een fan van baseball, wij laten u zien hoe om te kijken naar elke wedstrijd in 2019 de NLCS serie online van overal in de wereld zonder toevlucht te nemen tot een aantal onbetrouwbare voeding vind je op Reddit. Blijf lezen en wij helpen u door alle Onderdanen vs Cardinals live stream opties te kijken naar de honkbal op uw TV, computer en zelfs op je mobiele apparaten.

Hoe kijken de NLCS online van buiten uw land

Woon in de VS, verenigd koninkrijk of Canada en wilt vangen de Cardinals vs-Onderdanen? Scroll verder naar beneden op de pagina en we zullen uitleggen hoe een baseball live stream, of je wel of niet hebben kabel.

Maar als je niet kunt kijken, omdat je niet in je eigen land en dus de dekking is geo-geblokkeerd, dan kunnen we stellen een slim alternatief (en nee, het niet gepaard gaat met het vinden van een dodgy feed op Reddit). Met behulp van een VPN of Virtual Private Network – u kunt het IP-adres van een in een andere lidstaat of een land gaat dat de stream zodat u kunt kijken naar de series van overal in de wereld. Het proces is zeer eenvoudig…

We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absolute beste. Het is compatibel met alle apparaten, ondersteunt de meeste streaming-diensten en behoort tot een van de snelste. U kunt het zelfs installeren op apparaten zoals een Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation. Dus voor een one-stop-shop, kunt u niet verkeerd gaan met de Express – maar er zijn meer fantastische VPN-opties er ook zijn:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis, en als je het leuk vindt, krijgen 15 maanden voor de prijs van 12. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige, betaalbare keuze voor streaming
3. IPVanish: ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Van daar, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie – het is super makkelijk om te doen. Kies een land toont honkbal live streamen en te bekijken als je in dat land.

us flag

Hoe kijken Washington Nationals vs St Louis Cardinals in de VS

Als je woont in de VS en hebben een kabel-abonnement, dan het kijken naar deze serie is een vrij eenvoudig proces. TBS is de officiële omroep voor de serie in de VS en zal het netwerk waarin alle zeven wedstrijden.

Als je een abonnement op MLB.tvu kunt ook stream op MLB.tv zo lang als je kunt krijgen een verificatie-code van één van de kabel providers. Als u niet beschikt over een abonnement voor het MLB streaming service, nu zou een goed moment om te overwegen om aan boord terwijl u kunt kijken naar elke World Series spel en ook maak je klaar voor het seizoen met 2019 MLB.TV’s Naseizoen pakket voor slechts € 24.99.

Niet een kabel abonnee? Maak je geen zorgen als we leggen alle van de andere manieren waarop u kunt kijken naar de baseball online beneden.

  • Sling TV – $25 of $40 – Sling-TV is een goedkope manier om te kijken naar honkbal maar u zult missen op games weergegeven op de MLB Network. De dienst deelt de inhoud in twee verschillende TV-pakketten die maakt dingen goedkoper om stroom MLB je nodig hebt aan te melden voor beide. Sling TV is compatibel met Apple TV, Roku, Xbox Één, Chromecast evenals veel van de andere apparaten en de eenvoudig aan de slag met een 7-dagen gratis trial.
  • Hulu met Live TV – $45 – Hulu met live TV is voorzien ESPN, ESPN2, Fox, FS1 en TBS, maar komt niet met de MLB Network.
  • DIRECTV NU $50, – per maand – DIRECTV NU geeft gebruikers alle kanalen die nodig zijn om naar te kijken MLB online en komt ook met een aantal extra kanalen. Wilt u veel om uit te kiezen en het niet erg te kijken naar de games die de service omvat niet het cloud DVR, dan DIRECTV NU de 7-dagen trial zal u laten testen van het platform.
  • fuboTV $19.99 voor de eerste van de maand, fuboTV heeft een lage introductieprijs al na dat de prijs omhoog gaat tot $44.99 een maand en bevat 70 kanalen. Helaas is het niet ESPN, MLB Network of TBS maar het biedt wel een sterke lokale dekking en 30 uur van cloud DVR-opslag. fuboTV heeft een gratis 7-dagen trial beschikbaar, zodat u kunt het testen van de functionaliteit voor jezelf.
  • YouTube TV – $40, – per maand – YouTube-TV omvat ESPN, ESPN2, Fox, FS1, MLB Network en TBS. Google ‘ s dienst omvat alle van de netwerken die voorzien zijn van een nationale honkbal uitzendingen heb je om te controleren of de welkom pagina om te zien welke lokale netwerken en regionaal sport-netwerken beschikbaar zijn in uw regio.

– Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites

Hoe stream Cardinals vs Onderdanen leven in het verenigd koninkrijk

VERZENDING honkbal fans zullen in staat zijn om naar te kijken dit seizoen spelen op BT Sport die is opgenomen in BT ‘ s TV-bundels. Als u niet met een BT-Sport abonnee, dan kunt u zich aanmelden voor de BT Sport app voor £10 per maand met de eerste drie maanden gratis of abonneer je via Sky TV of TalkTalk TV voor € 29.99 per maand.

Als BT Sport maandelijkse prijzen zijn te hoog voor u, denk dat MLB.TV is ook verkrijgbaar in het verenigd koninkrijk.

Hoe kijken de NLCS in Canada

Er zijn een aantal manieren om te kijken naar de MLB in Canada. Baseball fans met een kabel abonnement in staat zal zijn om naar te kijken spellen op Sportsnet, TVA Sport, TSN en RDS.

Niet willen betalen voor een premium-abonnement alleen te kijken naar honkbal, maak je geen zorgen als MLB.TV is beschikbaar in Canada (geen black-outs).