Nokia 6.2 gelanceerd in India, waardoor een HDR-display tot het budget segment

HMD Global heeft gemaakt Nokia-telefoons beschikbaar in alle prijssegmenten, en dat gaat door met de Nokia 6.2, dat brengt een HDR-display en triple camera ‘ s op het budget segment.

De Nokia 6.2 gemaakt zijn wereldwijde debuut in September op de IFA in 2019, en was het eerste apparaat in de derde generatie van Nokia-producten, naast de Nokia 7.2. Het behoudt van Nokia ‘s handtekening gebouwd en het ontwerp en brengt updates voor het display en camera’ s.

Nokia 6.2 specificaties

De belangrijkste wijziging ten opzichte van zijn voorganger is de opname van een HDR10 display. Het is een 6,3-inch LCD-paneel met een Full HD+ resolutie, beschermd door Gorilla Glass 3. De camera aan de voorkant bevindt zich in de waterdrop inkeping aan de bovenkant. De achterkant is ook voorzien van Gorilla Glass 3.

De achterkant heeft een drievoudige camera matrix, bestaande uit een 16MP f/1.8 primaire camera, een 8-megapixel ultrawide shooter met een 118-graden gezichtsveld, en een 5MP diepte sensor. De camera aan de voorkant is een 8-megapixel shooter.

Interne specificaties zijn standaard tarief, met een Snapdragon 636 voeding van de Nokia 6.2, samen met 4 gb RAM en 64 gb uitbreidbare opslag.

De batterij is beoordeeld op de 3500 mAh en ondersteunt 10W laden via USB Type-C. Nokia beweert dat de 6.2 indien de laatste twee dagen op één acculading.

Zoals met alle Nokia-telefoons, de 6.2 is ook een onderdeel van het Android-Een programma. Momenteel draaien op Android 9 Taart, het wordt binnenkort verwacht om te worden bijgewerkt naar Android-10.

(Image credit: Nokia India)

Nokia 6.2 prijs in India

De Nokia 6.2 is verkrijgbaar in twee kleuren, Keramische Zwarte en Ijs en een enkele opslag configuratie. Het is geprijsd op Rs 15,999 en zal beschikbaar zijn vanaf 11 oktober vanaf de website van Nokia en de detailhandel.