Openreach oproepen voor de gunstige regelgeving te leveren £60bn VERZENDING vezels stimuleren

“Door onze Vezels Eerste programma, Openreach is nu bouwen op 103 locaties in het verenigd koninkrijk en we op het goede spoor te bouwen tot vier miljoen pand Maart 2021. Met het juiste beleid en regelgeving, kunnen we bouwen aan een betere, meer betrouwbare breedband netwerk sneller is dan enig ander land in de wereld en het ontgrendelen van de voordelen voor de hele UK.
Een pakket van € 5 miljard werd onthuld door de overheid eerder deze maand, maar Openreach wil meer te worden gedaan, met het argument van de bureaucratie en andere beperkingen zijn het beperken van de capaciteit om te investeren.
“Full fibre is een voertuig te turbocharge onze economie post-Brexit, met de kracht om te vernieuwen steden en gemeenschappen in het verenigd koninkrijk,” verklaarde Openreach CEO Clive Selley. “We zijn bezig met de bouw volledig glasvezel aan zo’ n 22.000 gebouwen een week– die elke 28 seconden. Maar we gaan nog sneller en verder – tot 15 miljoen terrein en buiten als we kunnen krijgen van de juiste voorwaarden om te investeren.

Openreach vezels

Zo ver, Openreach heeft aangesloten 1,8 miljoen eigenschappen van het netwerk – de helft van die toegevoegd werden in het afgelopen jaar en is het richten van 15 miljoen euro door het midden-2020. Deze doelstelling werd uitgebreid, eerder dit jaar.
“Als dat niet gebeurt, dan zullen veel mensen worden buitengesloten van een meer verbonden met de toekomst en het verenigd koninkrijk kon verliest zijn status als mondiale digitale leider.”
De huidige regering de doelstelling voor het uitschakelen van de UK ‘ s koperen netwerk is 2033, maar Minister-president Boris Johnson wil dit bracht vooruit naar het jaar 2025. De industrie heeft gezegd dat een dergelijke ambitieuze doelstelling niet uit van de vraag – maar alleen als de regelgeving gunstig zijn en financiële ondersteuning van de overheid aanwezig is.
De regering is van mening dat tot 80 procent van het land wordt bedekt door commerciële implementaties van BT en anderen, maar wil de industrie om verder te gaan. Sommige hebben geplaatst de totale kosten van de uitbreiding van de dekking landelijk – met inbegrip van de plattelandsgebieden – € 30 miljard.
Het rapport zegt een half miljoen mensen zou worden teruggebracht in het personeelsbestand, 400.000 mensen thuis konden werken en 270.000 mensen in staat zouden zijn om te verhuizen uit de steden naar het platteland – het verspreiden van economische voordelen in het hele land.

Regelgeving

Het heeft gepleit voor een vrijstelling van zakelijke tarieven, acties van de overheid om de kosten te verlagen en verminderen van belemmeringen voor de implementatie en de gunstige regelgeving voor het verbeteren van de business case voor een investering. Het rapport van het hoopt, zal overtuigen eventuele twijfelaars van de potentiële economische impact van de vezels.
De vorderingen zijn gebaseerd op een rapport van de BT-eigendom van de organisatie die in opdracht van CBRE over de financiële impact van de full fibre dekking, wat erop wijst dat de productiviteit zou stijgen met een gemiddelde van meer dan € 1,700 per werknemer.
Openreach zegt de landelijke uitrol van full fibre zou toevoegen £60 miljard euro aan de BRITSE economie door het verbeteren van de openbare diensten en het inschakelen van de geheel nieuwe manieren van werken.
Openreach is een van de vele ondernemingen die investeren glasvezel aan de huisvesting (FTTP). Virgin Media, TalkTalk en CityFibre zijn ook netwerken op te bouwen, terwijl de Romp op basis van KCOM heeft geleverd full fibre to the city.
Ook wordt geschat dat van de 300 miljoen woon-werkverkeer reizen per jaar kunnen worden voorkomen door een betere verbinding – het opslaan van medewerkers tijd en het milieu te helpen.