Oppo ‘ s betaalbare quad-camera Reno 2 Z is in Australië vandaag

Popelen om het wijzigen van de publieke perceptie van mid-range smartphones, Oppo ‘ s betaalbare Reno 2 Z is aangekomen in de Australische winkels vandaag de dag, met de camera specs dat zou meer dan aanvaardbaar is op de huidige hoge prijzen vlaggenschepen.
Oppo Reno 2 Z kost AU9 en is nu beschikbaar in Lichtgevende Zwart en Sky white (helder Wit van een aantal van Australië ‘ s meest toonaangevende retailers.
De Reno 2 Z geavanceerde quad camera array is toegestaan Oppo om de uitrol van haar nieuwe ‘ultra-dark-modus’, die gebruik maakt van een onboard neurale processing unit (NPU) om de beeldkwaliteit te verbeteren in de nacht-scènes via kunstmatige intelligentie. De telefoon ondersteunt ook de ‘ultra-stabiele’ video en Bokeh effect video modi.

(Image credit: Oppo)
Met een quad camera-instellingen op de achterzijde, de Reno 2 Z combineert een 48MP ‘ultra-clear’ Sony IMX586 primaire camera, een 8-megapixel groothoek lens, een 2MP monochroom-sensor en een 2MP lens voor portretten.

Uitgevoerd Oppo ‘ s ColorOS 6.1 UI op Android 9.0 Pie, de Reno 2 Z sport een octa-core Mediatek MT6779 Helio P90-chipset, 8 gb RAM en 128 gb opslagruimte. Het heeft ook een enorme van 4.000 mAh batterij die ondersteunt VOOC Opladen Flitser 3.0 voor 20W snel op te laden.
Oppo Reno 2 Z in Luminous Black
Aan de andere kant van de telefoon, ziet u de Reno 2 Z 6,5-inch AMOLED-display is volledig bezel-vrij en mist een soort van inkeping uitsnede – dat komt omdat de handset heeft gebruik gemaakt van een 16MP mechanische pop-up selfie camera. Oppo-fans zullen blij zijn te weten dat het Chinese bedrijf AI-aangedreven beauty-modus maakt een terugkeer.