Philips introduceert een nieuwe reeks van audio-producten voorsprong van de feestelijke seizoen

Philips Audio gestart met een reeks van audio-producten catering aan persoonlijke luisteren zo goed als binnen worden gebruikt. Deze omvatten een hoofdtelefoon, soundbars en Bluetooth-luidsprekers.

Philips is een begrip in de audio-ruimte. Deze nieuwe lanceert voeg meer opties in alle categorieën, terwijl het brengen van nieuwe functies zoals Google Assistent, Dolby Atmos tuning en 3D surround sound.

Draadloze Bluetooth hoofdtelefoon

(Image credit: Philips)

Twee nieuwe hoofdtelefoons werden aangekondigd onder het Philips Prestaties bereik, TAPH805 en TAPN505. De voormalige draadloze over-ear hoofdtelefoon met Actieve ruisonderdrukking en Google-Assistent ingebouwd om te lezen meldingen, bellen en beheren van playlists. Het heeft een batterijduur van 30 uur en is geprijsd op Rs 13,990.

De TAPN805s zijn in-ear nekband koptelefoon met ondersteuning voor Google-Assistent en hebben een levensduur van 14 uur. Ze zal de detailhandel op Rs 11,990.

Philips bracht ook de Vrolijke Ware een Draadloze hoofdtelefoon die bij het opladen van een case, die ook kan worden gebruikt als een bank van de macht. Deze verbinding via Bluetooth 5.0 en hebben een lange levensduur van de batterij. De prijzen voor het Philips SHB2505 begint bij Rs 7,999 en Rs 8,999 voor de SHB2515.

Soundbars

(Image credit: Philips India)

Twee soundbars zijn toegevoegd aan de Philips Audio-reeks, nl. de HTL3320 en HTL3310, die de nadruk leggen op de geluidskwaliteit. Ze hebben een slank profiel en kan worden gemonteerd op een muur of op tafel en kan worden aangesloten op Tv ‘ s, gameconsoles, MP3-spelers en DVD-spelers.

Deze zijn uitgerust met twee tweeters en een virtuele surround sound-technologie die kan simuleren van een 5.1-ervaring. Deze zal worden geprijsd op Rs 20,990 en 18,990.

Bluetooth speakers

(Image credit: Philips)

De toetreding tot de strijd, hadden we de Philips BT6620 Bluetooth-luidspreker die heeft verlichting aan de buitenkant die spelen langs de beats van de song. Het is spatwaterdicht en wordt geleverd in het zwart, rood en blauw van kleur varianten en zal beschikbaar zijn op Rs 5,990.