Het beste pet-camera ‘s: slimme camera’ s een oogje houden op uw harige vrienden

Er is geen twijfel over: we houden van onze huisdieren, en veel van ons zou alles doen om te kijken na onze metgezellen, of u heeft een tabby, een golden retriever, een goudvis, of een boa constrictor.

Pet-camera ‘ s, hoewel een relatief recente toevoeging aan de smart security camera markt, zijn een geweldige manier om dit te doen als we weg van huis, om ons te helpen houden een oogje in het zeil over onze harige vrienden van het kantoor, de fitnessruimte of op vakantie.

Niet alleen de beste pet-camera ‘s laat je je huisdier in real-time op uw smartphone of tablet, maar veel ook voorzien van handige extra’ s, zoals de behandeling van dispensers, afstandsbediening speelgoed, en twee-weg audio – zodat u kunt communiceren met uw huisdier weg van huis.

Het kiezen van de juiste pet camera voor uw huis, uw budget en uw huisdier kunnen lastig zijn – dat is de reden waarom wij hebben samen deze handige gids voor de beste pet-camera ‘ s kunt u kopen in 2019.

Black Friday 2019: wat u moet weten
Als u op zoek bent om te kopen een pet-camera in de nabije toekomst, vergeet niet dat Black Friday en Cyber maandag binnenkort, en dat betekent dat sommige van de modellen op deze lijst kan krijgen enkele flinke kortingen. Zelfs als deze modellen zijn niet verdisconteerd, verwachten we dat de vorige generaties (zoals de oorspronkelijke Petcube Bijt, bijvoorbeeld), die een aantal fantastische aanbiedingen door de wil van Amazon, Walmart, Best Buy, en meer.

Beste pet-camera ‘ s 2019 in een oogopslag

  1. Petcube Bijt 2
  2. Petcube Spelen 2
  3. Furbo Hond Camera
  4. Hive Bekijken
  5. Nest Cam IQ

Petcube Bites 2

(Image credit: Petcube)

1. Petcube Bijt 2

Het beste pet-camera die je kan kopen

Resolutie: 1080p HD | Beelden opnemen: Cloud-opnamen met abonnement | Audio: Twee-weg | Netvoeding/batterij: Netspanning | Extra kenmerken: de Behandeling van de dispenser, Amazon Alexa