De beste Xbox One X prijzen, bundels en de verkoop in Singapore (oktober 2019)

Op de E3 2017, Microsoft hief het gordijn op de meest krachtige console-to-date — de Xbox One X. Dit beest van een machine aangeboden een volledige 4K HDR upgrade van de originele Xbox-console, officieel zetten naar de rest van het argument van die console games er beter uitzien. Simpel gezegd, Xbox One X levert een hogere resolutie en snellere framesnelheden dan elke andere console die momenteel op de markt.

Als je een nieuwkomer in de wereld van de Xbox, je zou jezelf de vraag precies wat maakt deze nieuwe Xbox One X zo bijzonder om te geven u een duidelijk beeld van wat de Xbox One X is al over dit artikel biedt een overzicht de specs, prijs en release datum details – en het uiteindelijk advies over de vraag of je moet de sprong te wagen op een nieuwe console.

Bovendien, we houden u up-to-date van alle Xbox One X aanbiedingen en bundels die pop-up, dus stay tuned deze pagina, omdat er geweldige aanbiedingen zijn bepaalde opduiken van tijd tot tijd. U zeker niet wilt missen als ze het doen!

En laten we niet vergeten wat de Xbox One X is in de eerste plaats over – games! We hebben de vrijheid genomen om een grondige blik op de beste Xbox One X games beschikbaar, het bespreken van de manieren waarop elke versterkt voor het spelen op Microsoft ‘ s nieuwste krachtpatser.

Dus zonder verder oponthoud, dit zijn de beste Xbox One X console bundel en aanbiedingen die op dit moment te bieden in Singapore deze maand!

De beste Xbox One X console aanbiedingen:

Zoals je zou verwachten, Xbox One X prijzen worden voortdurend veranderen van winkel naar winkel, die kan moeilijk zijn om te houden voor de gemiddelde consument. Te nemen de rompslomp van het vinden van de meest toegevoegde waarde Xbox One X console prijzen, onze online trackers zijn in staat om het bereik van het internet en bieden de beste real-time aanbiedingen hieronder. Deze worden live geupdate, zodat u kunt vinden van de beste Singaporese deals zodra ze beschikbaar zijn. Natuurlijk zullen we ook worden, waaronder een aantal met de hand geplukt opties, ook.

Waarom moet ik kopen een Xbox One X?

Terwijl het technisch gezien niet een ‘next-gen’ console, de Xbox One X is nog steeds een krachtige upgrade van de huidige Xbox Een line-up. Om dingen te vereenvoudigen, het is meer in lijn met Sony ‘ s PS4 Pro dan is het iets anders. De doelgroep van beide consoles zijn gamers met een 4K HDR-TV, die willen persen de beste grafische prestaties mogelijk uit hun favoriete console. Voor die gamers zonder een 4K TV, zal er een bescheiden prestaties verhoogt hoewel het waarschijnlijk niet de moeite waard om de upgrade als u niet beschikt over een 4K-HDR-TV.

We horen dat de Xbox Een X niet noodzakelijk een exclusieve games uitgebracht, en voor zover we weten al Een Xbox titels zal nog steeds werken, dus exclusiviteit en compatibiliteitstest en reden genoeg om alleen te greppel uw Xbox One S.

De Xbox One X is het maken van gedurfde uitspraken over de ware native 4K gaming al met haar aankomende titels en als u een 4K TV met de High-Dynamic Range-technologie (HDR), de Xbox One X is klaar om serieus te imponeren met de wil van Forza Motorsport 7, Metro: Exodus en het Volkslied ingesteld om waar te zijn kaak-droppers in de grafische afdeling.

Wat is de Xbox Een X prijs?

Hoewel het is steil, de prijs van de conversie van het ONS niet raakt ons bijna net zo hard als normaal. De Xbox One X kost $649 in Australië, terwijl de VS betaalt $499.

Afbeelding 1 van 5

Afbeelding 2 van 5

Afbeelding 3 van 5

Afbeelding 4 van 5

Afbeelding 5 van 5

Wat als ik niet de zorg over een 4K-of willen om geld te besparen?

Nou, het goede nieuws is dat de standaard Xbox One S is een fantastische games console en je zult waarschijnlijk in staat zijn om er een te krijgen met een paar spellen voor minder dan de prijs van een Xbox One X over op onze Xbox Een aanbiedingen pagina.