Vergeet Android-10, Google heeft al bevestigd dat Android 11

Terwijl Android-10 werd pas officieel uitgebracht in September 2019, en is alleen beschikbaar op een beperkt aantal smartphones, Google heeft al bevestigd zijn volgende besturingssysteem genaamd Android 11.
De echte verrassing hier is dat Google de bevestiging van de naam Android 11 voorafgaand aan de release, net als in het verleden heeft het technologiebedrijf gebruikt code-namen om te verwijzen naar software. Android-10 werd bekend als Android Q, Android-9 P, enzovoort. En wat is het Bereik van de Opslag? Het is een manier van het organiseren van welke informatie en bestanden apps kunt openen. Het doel is om de veiligheid te verbeteren alsmede de app lezen en schrijven. De functie is bedoeld om een deel van de Android-10, maar werd terug geduwd door ontwikkelaar klachten van hoe het werd uitgevoerd.
Het is ook belangrijk dat Android-10 werd bevestigd dat enkele weken voor de release, maar we weten al Android 11 als haar opvolger ook voor Android-10 is beschikbaar op de meeste telefoons.
Dit nieuws komt als Google onthult de route voor de Android Dev-Top eind oktober – een van de evenementen is getiteld ‘aan het Voorbereiden voor Opslag binnen het Bereik in de Android 11’. Het lijkt allemaal niet te ontkennen, vervolgens, Android-10 is snel gevolgd door Android 11.
Wanneer Android-10 werd aangekondigd, Google toegezegd om vooruit te gaan met een numerieke-organisatie systeem in plaats van een alfabetische één, en nu lijkt het doet hetzelfde met de code-namen.