Windows 10 November 2019 Update wordt afgerond voor een nakende release

LeBlanc legt uit: “Voor de klanten die werden gegeven de optie om te installeren 19H2, een enablement pakket is gedownload van Windows Update die draait op de November 2019 Update-functies. Dit verandert het versienummer voor de OS van Bouwen 18362 te Bouwen 18363.”
Brandon LeBlanc, senior program manager van het Windows Insider Programma, merkte op dat hij van mening versie 18363.418 – die reeds is ingezet om de Release Preview ring voor testers – is het definitieve ontwerp is klaar voor release op de algemene Windows-10-met behulp van een groot publiek.
Laten we hopen dat het in niets lijkt op de ‘beleving’ we gewend om met het onderhoud van de huidige Mei 2019 Update. Als dat voornamelijk betrekking heeft op een zinkend gevoel om wat potentiële nieuwe bug zou kunnen worden ingevoerd toen nog een andere cumulatieve update is vrijgegeven om te genezen van een probleem veroorzaakt door een eerdere probleem-oplossen-update. Die op zijn beurt werd veroorzaakt door de oplossing in een andere bug. Geïntroduceerd door de cumulatieve update voor dat. En zo verder
LeBlanc herinnert ons eraan dat Windows 10 testers in de slow ring wordt nu verplaatst naar de 20H1 update, dus als je wilt om te verblijven met de November 2019 Update, moet u overschakelen naar de Release Preview ring.
We vermoeden dat de uitdrukking ‘oktober Update’ is geworden Microsoft ‘ s equivalent van ‘The Scottish Play’, een maand om nooit meer te worden gebruikt, of inderdaad ooit gesproken is weer in de hallen van de Redmond-gebaseerde software-reus, opdat het brengt een bestand verwijderen van ramp van een soort stort neer op de hoofden van onschuldige en nietsvermoedende Windows 10 gebruikers.

Pret met build nummers

Zoals u waarschijnlijk al gehoord, de November 2019 Update is een relatief kleine upgrade met geen nieuwe functies meer over onder-de-motorkap verbeteringen, al zijn er een aantal handige spulletjes zoals de belofte van betere batterij levensduur voor laptops met een bepaalde Cpu ‘ s.
Goed, het is een theorie hoe dan ook…
Dus vermoedelijk wij op zoek bent naar een oktober release, en toch, vreemd genoeg, de upgrade is niet genoemd oktober 2019 Update – we vragen ons af waarom dat is?
Wanneer de November 2019 Update daadwerkelijk worden uitgebracht, gegeven deze blog zijn gemaakt en het feit dat de laatste voorbereidingen zijn nu aan de gang, we zouden aannemen dat het zal vrij snel.
Vooruit gaan, zowel in de Mei 2019 Update en de November 2019 Update krijgt exact dezelfde cumulatieve updates.
Windows-10 de volgende grote update (19H2) is nu afgerond, heeft Microsoft bekend gemaakt, en het bedrijf heeft gedoopt en de upgrade November 2019 Update.
LeBlanc opgemerkt dat na de release, “we zullen doorgaan met het verbeteren van de algehele ervaring van 19H2 op klanten van de Pc’ s als onderdeel van onze normale onderhoud cadans.”
Toekomstige updates zullen dus dezelfde versie getal na de punt, zodat die op Kan 2019 Update zal bouwen 18362.418, terwijl die op November 2019 Update zal worden uitgevoerd bouwen 18363.418.