Alexa kan nu spreek je in het spaans in de VS

Hola Alexa! Amazon heeft geduwd steun voor de spaanse naar de Alexa-apparaten in de VS, wat betekent dat u kunt nu gebruik maken van meer dan één taal tijdens het chatten met uw Amazon-Echo.

Nog beter, u kunt wisselen tussen engels en spaans op de vlieg en ontvang antwoorden terug in de bijpassende taal, als je eenmaal hebt ingeschakeld, is de functie in de Alexa-app.

Spaanse steun is te verwachten, maar het is al een lange tijd te komen – je kunt praten al Alexa in het spaans als u woont in Mexico en Spanje (natuurlijk), maar nu is de knop is ingedrukt om te schakelen in de VS ook.

Naast de roll-out, die is gaan leven nu, Amazon heeft aangekondigd een aantal nieuwe vaardigheden om te profiteren van de tweetalige mogelijkheden, met inbegrip van degenen van Univision en Telemundo.

Meer talen, meer plaatsen

Amazon Muziek is het krijgen van een beetje extra spaanse smaak, met nieuwe afspeellijsten beschikbaar gericht op latijns-amerikaanse muziek.

Ondertussen, meertalig modi zijn er ook die naar Canada (Canadese engels en frans) en India (Indiase engels en Hindi), Amazon heeft aangekondigd. Meer modi zoals dit kan zijn in de pijplijn voor andere landen.

Als u een Alexa apparaat niet gemaakt door Amazon, dient u te controleren dat de fabrikant heeft ondersteuning toegevoegd Bose, Sonos en Sony zijn onder degenen die van plan zijn in te schakelen spaanse snel.

Amazon onlangs onthulde een gastheer van nieuwe Echo-apparaten op een speciaal media event, inclusief een high-end Amazon Echo Studio, en een Amazon Echo Flex die wordt aangesloten op een wandcontactdoos.

Via Pocket-Lint