Corsair geeft ‘ s werelds snelste RAM en 16GB kost meer dan je gaming PC (waarschijnlijk)

De DDR4-5000 Micron op basis van geheugen sports timing van 18-26-26-46 op 1,5 V.
Toch, als je wilt de absolute snelste RAM in de wereld die kan worden geduwd tot 5000 MHz zonder belachelijk te koelen maatregelen, dan is hier.
Corsair heeft de eerste commercieel verkrijgbare DDR4 RAM te bereiken de 5000 MHz barrière, maar als je zin hebt in een stuk van de high-speed geheugen van actie, wees gewaarschuwd: het zal kosten.
En in ieder geval, het doorbrengen van een ton van het geld op een stomme manier een snelle RAM heel veel heeft afnemende meeropbrengst. Zoals je je waarschijnlijk goed op de hoogte, heb je geld op de melodie van een grand echt het opvoeren van de prestaties van uw gaming PC, het is beter besteed elders – zoals op een super-krachtige grafische kaart.
Voor starters, is dit slechts een relatief kleine stap van de Corsair Vengeance LPX DDR4-4866 die alleen uitgebracht in de laatste maand.
Mocht u verdere koeling op de RAM-sticks bij het duwen ze hun flatscreen-grenzen, Corsair bundels een Wraak van de Luchtstroom van de Ventilator rechtstreeks koelen van de modules.

Echt Welvarende Machine-bouwers

De Corsair Vengeance LPX DDR4 van 5.000 MHz kit, die geeft je de 16GB van de spullen in de vorm van twee 8GB-modules, opdrachten een vraagprijs van £1,200 of ,080 wanneer gekocht rechtstreeks van het bedrijf. Ouchie…
Met name de winsten in vergelijking met iets dat alleen iets langzamer als de Corsair ‘ s en 4000 MHz RAM kit, dat zou betekenen dat je ‘alleen’ het betalen van £200 of 200 dollar voor 16GB, zodat je nog steeds voldoende snel geheugen voor een absolute fractie van de prijs.
Natuurlijk, de kosten houdt niet op met het kopen van de RAM zelf, als je ook een kwaliteit moederbord voor te zitten. Als de Corsair opmerkingen, de RAM bereikt “zijn volledige potentieel op selecteer MSI X570 moederborden waarop 3e Generatie AMD Ryzen desktop processors”.
Wat doet DDR4 RAM raken van 5.000 MHz betekenen in de echte wereld? Nou, het is zeker een belangrijk en indrukwekkend om te bereiken dat onderstreept hoe ver geheugen van de makers hebben bij het duwen van de snelheden in de afgelopen tijd.
Inderdaad, 16GB van de langzaamste Wraak LPX geheugen (2,133 MHz) loopt tot of 85 pond. Dus als je nog steeds actief met 8GB, het versterken van de hoeveelheid (in plaats van kwaliteit of snelheid) is iets dat zeker moet ten minste beschouwd, wat met de lage prijzen van RAM deze dagen. En de toename van de hoeveelheid hedendaagse spellen die lijken te zijn veeleisende 12GB (zoals Red Dead Redemption 2) of 16GB RAM als hun aanbevolen spec.
In andere woorden, de Wraak LPX is getest en gecontroleerd om te raken van die 5.000 MHz snelheid met behulp van een Ryzen 3000 chip in een van de volgende MSI moederborden: MEG X570 Goddelijke, MEG X570 Ace, MEG X570 Verenigen en het Prestige X570 de Schepping (via deze mobo ‘ s automatische overklok tools).
Sneller RAM zal u helpen eke ten minste een paar extra frames – hoewel men niet precies weet hoeveel, hangt af van uw andere componenten, zoals hierboven opgemerkt, en het aantal gereden kilometers zal variëren van spel tot spel – maar winst zal worden relatief minimale algemeen.
Hoewel het meer een grote knipperende mijlpaal nummer, als het ware, dan een nuttige ontwikkeling in de meeste opzichten.