Cybersecurity “zo belangrijk als de remmen” voor de toekomst auto ‘ s, Jaguar Land Rover CEO zegt

Het hoofd van een van ‘ s werelds grootste autofabrikanten heeft genoemd voor de auto-industrie om ervoor te zorgen cybersecurity is ingebouwd in alle toekomstige voertuigen.

Sprekend op de BlackBerry World Tour evenement in Londen vorige week, Meneer Ralf D Speth, CEO van Jaguar Land Rover (JLR), zei dat het tijd was voor een “step change” in hoe nieuwe auto ‘ s worden gebouwd.

“Op de weg van de toekomst niet zal hebben van een veilig gebruik van de auto, tenzij u een cyber secure voertuig,” Speth zei. “We moeten bouwen aan een wereld waarin de digitale controle van een fysiek object is betrouwbaar en veilig is.”

Fundamentele

Speth sprak als onderdeel van een keynote gehost door BlackBerry – CEO John Chen, en waarnaar de autofabrikanten de samenwerking met de Canadese reus aan de uitvoering van het QNX platform in voertuigen zoals de nieuwe Landcruiser.

Op te merken dat de twee ondernemingen werkten samen op te bouwen “de volgende generatie veilige en intelligente voertuigen, Speth toegevoegd dat, hoewel slimme voertuigen kunnen helpen bij het aanpakken van toekomstige maatschappelijke problemen, zoals de vergrijzing van de wereldbevolking, doen beroep op veilig te zijn tegen aanvallen.

“Cybersecurity is een van de grootste uitdagingen van vandaag – de kans is er voor cybersecurity om de klantenervaring te verbeteren, de bescherming van de privacy en het creëren van een veiliger, meer veilige mobiliteit,” zei hij.

“In een verbonden wereld, de cybersecurity is van essentieel belang voor uw veiligheid als de remmen.”

(Image credit: Jaguar Land Rover)

In zijn toespraak, Speth geschetst van JLR ‘ s “destination zero” target, die ziet er voor te zorgen dat de toekomstige voertuigen zal hebben nul uitstoot, resulteren in nul ongevallen, en de oorzaak van nul congestie.

“Mobiliteit is de levensader van een bloeiende samenleving…(het) is een basisrecht is voor iedereen,” merkte hij op.

“Maar op de weg van de toekomst niet zal hebben van een veilig gebruik van de auto, tenzij u een cyber secure voertuig – we moeten bouwen aan een wereld waarin de digitale controle van een fysiek object is betrouwbaar en veilig is.”

“We zijn zowel actief bewust dat er meer te doen als we zijn om te reageren op de steeds veranderende cybersecurity landschap om te voldoen aan de uitdagingen van vandaag en de problemen van morgen.”

“Cybersecurity stelt ons in staat om de mobiliteit voor iedereen, overal, veilig.”