Denk dat elektrische auto ‘ s duren te lang om op te laden? Vauxhall wil om van gedachten te veranderen

(Image credit: Rob Clymo)
Vauxhall Corsa-e
Wat de Corsa-e is leuk om te rijden, echter, is nog niet bepaald als Vauxhall heeft tot nu toe beperkte de meeste journalisten om een passagier te rijden, het meest recent bij de Bruntingthorpe Proving Ground in Leicestershire. We kenden de Corsa-e op de Frankfurt motor show, waar het sported Opel logos en het zag er goed uit daar. Hetzelfde kan gezegd worden voor de Vauxhall-tagged editie hier in het verenigd koninkrijk, in het bijzonder de blauwe voorbeeld in deze foto ‘ s. Het is niet een head-turner, maar we houden het low-key lijnen.

Afbeelding 1 van 4

Interessant is dat de Corsa-e zal ook beschikbaar zijn als een benzine en diesel optie ook en, als gevolg, de poort opladen is waar de normale brandstof vuldop zou worden. Achteruitrijden in die irritant korte-kabel opladen baaien wanneer u onderweg bent kan blijken te zijn de enige optie is in dat opzicht.
(Image credit: Rob Clymo)
Afbeelding 2 van 4

(Image credit: Rob Clymo)
Afbeelding 3 van 4

(Image credit: Rob Clymo)
Afbeelding 4 van 4

(Image credit: Rob Clymo)

(Image credit: Rob Clymo)

Afbeelding 2 van 4

(Image credit: Rob Clymo)
Afbeelding 3 van 4

(Image credit: Rob Clymo)
Afbeelding 4 van 4

(Image credit: Rob Clymo)