Disney Plus en Hulu – waarom je hoeft niet te kiezen

Hulu en Disney Plus zijn twee namen die je nu gaat horen bij elkaar meer en meer. Sinds Disney nam de volledige controle van de Hulu streaming platform terug in Mei, het is duidelijk dat Disney van plan om Hulu een cruciaal onderdeel van het entertainment-aanbod en een sterke relatie tussen Hulu en Disney Plus is een groot deel van dat.
Het belangrijkste ding om te overwegen hier, hoewel, is de mogelijkheid van bundeling van Disney Plus en Hulu samen.
(Image credit: Hulu)

Disney Plus en Hulu: basic overzicht

Hulu heeft nauwe relaties met ABC, CBS, NBC, Fox, streaming grote shows van elk netwerk de dag na de premiere. Er is ook veel van de inhoud van de wil van de Bravo, Comedy Central, en FX en een grote catalogus. Opmerkelijke shows Saturday Night Live, De Handmaid ‘s Tale, en Marvel’ s Weglopers – terwijl Hulu ‘ s relatie met anime streaming service Funimation betekent dat je een hoop goede anime shows (Bleach, One Piece, Naruto, Mijn Held Academia) gegooid in een te.
Hulu is een veel meer gestroomlijnde interface nu dan het heeft in de afgelopen jaren, en is ten slotte toegevoegd offline na ongeveer twee jaar over te praten. Beter laat dan nooit?

Hulu is een van slechts twee streaming apps op de Nintendo Schakelaar console – samen met YouTube, maar er is al gepraat wordt over Disney Plus bij haar zus service op de Schakelaar omlaag in de regel ook. Zowel Hulu en Disney Plus kan gevonden worden op een breed gamma smartphones, browsers, streaming-sticks en smart-Tv ‘ s – hoewel Disney Plus is niet op de Amazon Fire TV-Stick op te starten.
Hulu is de goedkoopste prijzen komt op .99 per maand, maar dat is een ad-ondersteunde plan. Om zich te ontdoen van reclameblokken tijdens toont, moet u zich abonneren op de .99 per maand-plan, hoewel een handvol programma ‘s (Nieuwe Meisje, Agenten van SCHILD, Grey’ s Anatomy) nog steeds af en toe een advertentie. Er zijn ook opties voor het toevoegen van live TV-kanalen voor een totaal van .99 per maand, of om diensten toe te voegen als HBO, Showtime of Cinemax voor een -15 verhogen.
handmaid's tale season 4

Disney Plus en Hulu: kosten en bundels

Hebben We eindelijk aan het testen van de Disney-Plus-interface in onze handen op Disney Plus review, na de dienst vroeg in Nederland. We vonden het was goed georganiseerd, schoon met een UI en een duidelijke verdeling van de verschillende inhoud van verticalen (Disney, Pixar, Star Wars, etc.). Het is niet enorm verschillend van Netflix in het gebruik van een bovenzijde banner advertentie en scrollen lijsten van titels onder het – zij het meer georganiseerd door het “merk” van het genre.
(Image credit: Drew Hallowell/Getty Images)

(Image credit: Drew Hallowell/Getty Images)

Hulu, aan de andere kant, heeft al rond in een of andere vorm sinds 2008, met verschillende iteraties van de online TV-catch-up service van de bestaande loop van de jaren, inclusief een aparte online portal genaamd Hulu Plus. Het aanbod is een beetje meer gestroomlijnde deze dagen, met een centrale Hulu platform voor het streamen van TV-afleveringen, films, en meer – en een nauwe relatie met de grote AMERIKAANSE omroepen zorgen voor high-profile inhoud regelmatig hits van de dienst.
We hebben beloofd elke Disney film ooit gemaakt over de dienst, de zin van alles, van klassieke Disney-animatie moderne live-action films wordt er om van te genieten – wij hebben de indruk van Disney die titels zullen komen en gaan elke maand al te schudden van het aanbod, dus niet alles is waarschijnlijk beschikbaar zijn in een keer. Nieuwe Disney-films zal dan worden toegevoegd aan de service in het volgende jaar na een release.
Disney Hulu Plus en bieden iets heel anders aan hun abonnees. De Disney-platform, dat meer van een repository van de Disney films en inhoud gericht rond de vijf specifieke branches, terwijl Hulu fungeert meer als een algemene on-demand portal voor TV-shows van ONS omroepen.
Bij het van start, Disney Plus kost slechts .99 per maand of .99 per jaar. Er is slechts één prijsniveau, dat betekent dat elke abonnee krijgt dezelfde inhoud bibliotheek en tot een resolutie van 4K (en HDR) streamen naar compatibele films en shows – zonder advertenties, hetzij.
Disney heeft echter toe tot zeven gebruikersprofielen en vier schermen streaming-gelijktijdig – in tegenstelling tot Hulu, die alleen de stroom een keer per account.

Neem afstand

Do you want ESPN+ in your bundle?
Er is duidelijk ruimte voor Disney in het benutten van bestaande IP-buiten het grote scherm, terwijl de recente aankoop van 21st Century Fox zal ook de gehele Simpsons catalogus en meer tot de service.

Disney heeft aangekondigd een gezamenlijke bundel bevat de Disney Plus, Hulu en ESPN+ , voor een zeer betaalbare .99 – dezelfde prijs als Netflix Premium Plan. Voor de drie afzonderlijke inhoud bibliotheken, en een breed scala van AMERIKAANSE televisie, dat is een goede deal.
(Image credit: Lucasfilm)
Disney Plus het minst irriterend optie op de .99 prijs tier, gegeven Hulu nog steeds advertenties die prijs. Voor veelzijdige prijzen, maar er is nog meer keuze en aanpassing met Hulu ‘ s verschillende plannen.
Er zal niet het zelfde volume van titels als ‘ s op Hulu, dat wel.