Kunt u het bouwen van een gaming PC bij Best Buy op Black Friday?

Natuurlijk, er waren ook tal van Moederborden, SSD en RAM-kits beschikbaar, en de prijzen waren meestal redelijk. Een van de opvallendste wat we hebben gemerkt was het 32-gb kit van Corsair Vengeance RGB Pro op de 3200 MHz voor 6, dat is ongeveer dezelfde prijs als die van Amazon of Uitvoering. Dit was een gemeenschappelijk thema onder de PC-onderdelen hebben we gevonden bij Best Buy: misschien duurder bij de meeste, en soms zelfs goedkoper dan de website van de fabrikant. Kortom, u hoeft niet te betalen een obsceen prijs voor een gunstige kopen uw PC-onderdelen bij uw plaatselijke Beste Koop.
Omdat ik deze herinneringen van Best Buy een PC-component woestijn, heb ik steeds verrast bij het zien van een aantal mooie aanbiedingen komen van haar online winkel, vooral tijdens seizoensgebonden shopping events als Zwarte vrijdag. De manier waarop ik keek altijd op dat was dat de online winkel had meer variatie, want het was een hele warenhuis dingen uit. Ja, natuurlijk ging ik naar mijn lokale Best Buy te onhandig dwalen door de computing sectie.

Intel Core i7-9700K | 9 4 bij Best Buy
Het kan een jaar oud op dit punt, maar niet laten dat je gek. Deze Koffie Meer Vernieuwen processor is nog steeds in staat te vernietigen vrij veel om het even wat u bij het werpen. En, kunt u het opslaan vooruit Black Friday bij Best Buy. Bekijk De Deal
Natuurlijk, u kunt altijd kopen een PC zaak online en pick-up bij uw plaatselijke Beste Koop.
Best Buy PC components

Laten we eens een uitstapje naar Best Buy

Best Buy PC components

Moet u het bouwen van een PC op het Beste Kopen?

Een ander ding dat ik zag was het volledige assortiment van grafische kaarten bieden. Het Best Buy had alleen een verzameling van low-end grafische kaarten in de aanbieding, maar deze keer zag ik een paar RTX 2080 Tis op de plank, samen met hun usd 1.249 prijskaartje. Ik zag zelfs een bos van processors, maar die waren beperkt tot meestal AMD chips. De Intel chip op de Core i5-9600K – misschien is het omdat AMD-processors zijn gewoon verkopen beter.
Je kan in principe maken van deze onderdelen vindt u bij uw lokale Best Buy
Ik ben er vrij zeker van dat we gaan om te zien wat geweldig Black Friday onderdeel behandelt dit jaar, vooral op AMD-processors en grafische kaarten nu Navi en Ryzen 3e Generatie zijn aangekomen. Dus, als je een PC te bouwen droom lijst die je hebt aan het sparen zijn voor het juiste moment, wilt u misschien over het hoofd om de Beste te Kopen.
Toen ik opgroeide, Best Buy was het vrijwel nooit echt een plaats waar je zou kunnen gaan om het bouwen van een nieuwe PC. Zeker, je zou kunnen profiteren van een aantal Best Buy Black Friday deals te pick-up een nieuwe harde schijf als u waren uitvoeren van de opslag, maar je zou het nooit gebruiken als een ‘one stop shop’, zoals je ook zou kunnen in een plaats als Micro Center. Echter, Best Buy is langzamerhand een beter, een goed gevulde plek om te pick-up van alle dingen PC.

NZXT H-serie het geval van PC | 9 9 bij Best Buy
Dit is niet alleen de NZXT PC geval een prachtige brok metaal, maar zijn ruim genoeg van binnen dat je kan passen een combinatie van PC-onderdelen binnen. U kunt zelfs een eATX moederbord in. Het beste deel? U kunt het opslaan van bij Best Buy. Bekijk De Deal
(Image credit: de Toekomst)