Nieuwe Pixel 4 lekken onthullen beelden, specs… en misschien een aantal speciale aanbiedingen voor kopers

Enkele telefoons ooit hebben gelekt aan vooraf zo volledig als de Pixel 4 heeft, en natuurlijk Google zelf kreeg de bal aan het rollen te vroeg. We hebben wat meer specs en afbeeldingen met jullie delen, plus details van een deal die we nog niet van gehoord had.

Eerst wat hoge-kwaliteit maakt van de telefoons met dank aan tech tipsters Ishan Agarwal en Brandon Lee: deze overeenkomen met de vorige foto ‘ s die we gezien hebben, maar de telefoon uit in een hoge resolutie en in alle drie de kleuren.

Volgens Lee, dat koraal of oranje kleur die we hebben gezien voor een paar maanden is eigenlijk een limited pre-order exclusief – dus als je wilt dat het je gaat te hebben om snel te handelen. Nog al, dat is niet bevestigd.

Agarwal heeft ook gelekt van een grafiek suggereert de Pixel 3a en de Pixel 3a XL blijven op de verkoop, zoals je zou verwachten, met de 2018 Pixel 3 telefoons met pensioen. U kunt zien dat de specs voor alle vier de telefoons in de grafiek.

Pixel 4 leak

(Image credit: @thisistechtoday)

Meer lekken komen hoffelijkheid van Best Buy in de VS, via 9to5Google, met promo afbeeldingen worden toegevoegd. Zoals we hebben gehoord, is de Pixel 4 krijgt een 5,7-inch scherm, de Pixel 4 XL krijgt een 6,3-inch scherm, en beide camera ‘ s krijgen 16MP+12MP dual-lens de camera aan de achterkant.

9to5Google ook in staat geweest om te ontdekken code in de Google Een app die suggereert dat iedereen die koopt een Pixel 4 zal in staat zijn om een gratis opslag in de cloud van Google voor drie maanden – dat is misschien een andere reden om een aankoop te doen.

Ondertussen, als je om een Pixel 4 van de Drie-netwerk in het verenigd koninkrijk, je blijkbaar een HP een Chromebook 14 voor al uw problemen en dat is volgens een afbeelding van een reclamebord geplaatst op Reddit en gerapporteerd door Android Central.

Alles zal duidelijk worden op dinsdag 15 oktober toen we eindelijk de grote onthulling van de Pixel 4, van de Pixel-4 XL en heel misschien sommige andere apparaten ook – en we brengen u alle aankondigingen zoals ze gebeuren.