St Helens vs Salford live stream: hoe kijken de Super League Grand Final 2019 rugby league overal

De 2019 Super League seizoen gordijn dichter is eindelijk bij ons! U kunt kijken naar alle actie live, niet uit waar je bent in de wereld, door het volgen van onze St Helens vs Salford 2019 Super League Grand Final live stream gids hieronder.

St Helens gaan vandaag de wedstrijd op Old Trafford met een verlies van slechts drie keer tijdens het seizoen. Een overwinning vandaag zou ze te zien vordering wat zou pas hun tweede Super League titel sinds 2006. Salford, ondertussen, zal te trekken uit een sprookje turnaround, met de club gemarkeerd als 150/1 buitenstaanders om de finale te bereiken bij de start van de campagne, dat miste degradatie van vorig seizoen.

Super League Grand Final 2019 – waar en wanneer

De Super League Grand Final 2019 tussen St Helens en Salford vindt plaats op zaterdag 12 oktober.

Zoals altijd, Old Trafford in Manchester fasen de titel beslisser, met een kick-off om 6 uur BST.

Kunnen de Rode Duivels trekken uit een grote schok in hun Grote debuut? Recente head-to-heads tussen de twee zijden niet suggereren, met de Heiligen het winnen van de laatste zes wedstrijden tussen de twee teams.

In feite, St Helens hebben gemiddeld een ongelooflijke 31.9 punten in hun 30 wedstrijden in de competitie dit seizoen en kijk heerszuchtige.

Niettemin, Ian Watkins’ goed geboord kant kan wijzen op het feit dat hun defensie is sterk in heel de campagne, leveren slechts één keer in hun laatste twee wedstrijden, plus ze hebben ook het voordeel van hun underdog-status met geen druk op hun schouders.

Beide teams lijken aan de naam ongewijzigd ploegen voor de finale van de laatste wedstrijden, met Heiligen’ Super League de Jonge Speler van het Jaar Matty Lees de enige opvallende afwezige voor vandaag de wedstrijd.

Hieronder hebben we vastgelegd wat u precies moet doen om een live stream van de St Helens vs Salford Super League Grand Final van bijna overal in de wereld.

Hoe live stream St Helens vs Salford in het verenigd koninkrijk

Inwoners van het verenigd koninkrijk moet een Sky Sports abonnement om naar te kijken St Helens vs Salford. De dekking zal beginnen om 5 uur best ebay-lid, op Sky Sports Arena, met weergave op mobiele apparaten beschikbaar via de Sky Go app.

Als je niet de Hemel abonnee, u kunt nog steeds kijken naar de finale zonder je aan te melden op het netwerk dankzij de NU-TV. De dienst biedt Sky Sports Gaat voor £9.99 per dag, £14.99 per week of € 33.99 een maand.

Live stream 2019 Super League Grand Final van absoluut overal met een VPN

Niet in de UK? Geen zweet. Volg de VPN – richtlijnen hieronder en meld u aan bij uw gewenste service die manier te kijken naar de Grand Finale, waar u ook bent in de wereld. De software in principe maakt uw computer of telefoon denk dat het weer in ons land, dus u kunt dan kijken naar de rugby league online alsof u er zelf bij.

ExpressVPN komt met een 30 dagen geld terug garantie) en
is onze #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. Dat is dankzij de snelheid, de beveiliging en het grote gebruiksgemak. Plus, kunt u kijken op veel apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en krijg 3 maanden extra gratis bij een jaarabonnement!