Hoe technologie van invloed is op het werkruimten

Over de auteur
Als het gaat om de toekomst van office software, zien we een toenemende focus op het brengen van de medewerkers samen in het kantoor voor het maken van een gezamenlijke werkomgeving. Of dit komt door vergaderzalen of inbegrip van recreatieve gebieden met banken en ping-pong tafels, bijvoorbeeld, de focus ligt op het samenbrengen van mensen en het bevorderen van relaties.

Als werkplek flexibiliteit evolueert, zo heeft ook uw kantoorruimte.
Als een resultaat, visioenen van het kantoor van de toekomst zijn top of mind voor veel ondernemers. Dit omvat de kantoorruimte zelf als de manier waarop mensen werken. Als een van de toonaangevende nieuwe domeinnaam voor moderne bedrijven, met meer dan 190,000 registraties .Cloud is de samenwerking met vele bedrijven die het veranderen van hun werkruimten voor de moderne werkomgeving.
Een andere factor om in gedachten te houden is dat bedrijven en medewerkers verder te bevorderen remote software en flexibel werken, zal er niet een nodig om tegemoet als veel mensen in het kantoor op een keer, dus de fysieke grootte van het traditionele office-kleiner is geworden.

Het personaliseren van de werknemer ervaring

“Als een platform gericht op de versterking van de groothandel gemeenschap, wij geloven in teamwork en wederzijdse ondersteuning – ook in ons eigen werk. Echter, dit betekent niet dat alle medewerkers hebben om te zitten op een plaats. Met cloud-gebaseerde oplossingen en tools kunnen medewerkers samen te werken en relaties op te bouwen over de grenzen heen.”
Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de nieuwste technologieën ingezet op een werkplek de ondersteuning van de medewerkers in staat stellen om het werk efficiënt samen. Met meer en meer werknemers uitgerust om te werken aan de verhuizing, de inrichting van het kantoor van de toekomst zal een sterke nadruk op het overbruggen van de kloof tussen thuis en de meer traditionele werkplekken.
Het bureau zoals wij dat kennen is voortdurend in ontwikkeling – van dichtbevolkte bureaus om hokje boerderijen naar de informele, open ruimtes. Elk van deze veranderingen zijn op elkaar afgestemd door de voortdurende ontwikkelingen in de technologie, communicatie en collaboration tools in de cloud, om een naadloze integratie van mobiel, real-time verwerking en directe toegang tot grote hoeveelheden data. Deze flexibiliteit is grotendeels ingeschakeld door de evoluerende technologie zoals cloud-diensten, die werknemers de mogelijkheid biedt om samen te werken, ongeacht waar ze werkt. Een voorbeeld is de Mode.Cloud, als Mede-oprichter René Schnelle, Mede-oprichter legt uit:
Volgens Jenny Tran, voorzitter van de Fint.Cloud, het is meer een persoonlijke ervaring, dan van iets dat beïnvloed door trends: “Op de Fint.Cloud, het omarmen van het kantoor van de toekomst is het helemaal niet over vóór te blijven van de trends. In plaats daarvan is het creëren van een omgeving die medewerkers om in te werken.”
Zodra een vertrouwde plek, het kantoor is volop in verandering van de digitale revolutie op de werkplek blijft. Het creëren van een moderne omgeving vraagt om moderne denken om te slagen. Nu is het tijd voor visionairs, zakelijke leiders, werkplek architecten en ontwerpers, ontwerp van het kantoor van de toekomst.

De toekomst is flexibel

Jenny Tran van Fint.Cloud zegt, “Er zijn veel mensen die zouden het op prijs stellen deze niet hoeven te pendelen en het hebben van flexibele werktijden, dus we zien ook veel mensen op afstand – denken van jonge moeders en digitale nomaden.” We zullen zien op een meer persoonlijke werkbeleving vorm, als gevolg van de opkomende behoeften van de jongere generaties hebben meer controle over hun professionele leven.
Met de groei van de bedrijven die flexibel werken het beleid en de co-working spaces, het is duidelijk dat we veranderen de manier waarop we werken. Maar hoe is het tijd achter onze bureaus omvorming van de ruimte om ons heen?
Een focus op samenwerken in de kantoorruimtes is ook een prioriteit voor de Mode.De Cloud. Rene Schnelle zegt, “We hebben teams samen van twee van onze kantoren in Hamburg en Amsterdam, maar ook op afstand, Oekraïne en Argentinië. Daarnaast kunnen medewerkers thuis werken een dag per week. Op deze manier creëren we de optimale team en geven onze medewerkers de vrijheid om te wonen en werken waar ze willen.”
Mou Mukherjee is het Hoofd van de Register-Diensten aan .De Cloud. Mou Mukherjee is het Hoofd van de Register-Diensten aan .De Cloud.