De beste Nu-TV pass biedt, dozen en voucher deal prijzen in oktober 2019

Overweegt u kunt zoeken naar items via een nieuwe stem afstandsbediening die is gebundeld met de Smart TV-box ook de prijzen zijn zeer redelijk. De Nu-TV met 4K-Smart Box met de externe kosten slechts € 45.99, of je het kunt krijgen met een maand-lange pass voor Sky Cinema, Sky Entertainment en Sky Kids. En een dag Sky Sports pass ook voor maar € 49.99.
Er zijn nu 10 kanalen, dat is meer dan voorheen, maar u hoeft niet te betalen niets extra ‘ s. De vernieuwde line-up bestaat Sky Sports Premier League, Sky Sports Football (voor Football League, La Liga en meer), Sky Sports F1, Sky Sports Racing, Sky Sport Cricket, Sky Sports Golf, Sky Sports News en Sky Sports Mix. Andere sporten zijn vertegenwoordigd in de twee verschillende kanalen, Sky Sport / Actie en Sky Sports Arena. Sky Sports Main Event zal worden is de plaats voor de grootste live-evenementen van de dag.
Je hebt waarschijnlijk veel gehoord van de hype over de TV mini-serie van Tsjernobyl. Nou, elke aflevering is momenteel beschikbaar op de Nu-TV. Dus een pick-up een Entertainment-pass en ontdek waarom het is gewoon opgepikt 19 Emmy nominaties en is momenteel de best beoordeelde show op IMDB.com ooit. Euforie is een nieuwe HBO-smash over in de VS en kunt u de stroom het volledige eerste seizoen nu ook en het vinden van de reden waarom het een van de populairste shows op TV op dit moment.
Dit is de goedkoopste optie hardware voor de Nu TV familie en uitstekende waarde aan zulk een lage prijs. De meeste koop-opties van onze prijs vergelijking grafiek nu voorzien van een Nu TV Entertainment en film passeren ook om je verder te helpen. Het Nu TV-Stick eenvoudig aansluiten op een HDMI-poort op uw TV en wordt geleverd met een afstandsbediening die ondersteunt voice-commando ‘ s en zoeken ook. Dus ja, zeer vergelijkbaar met de Amazon Fire TV-Stick, maar een stuk goedkoper.
Het Nu TV-entertainment pass krijgt u toegang tot de Sky Atlantic shows zoals Tsjernobyl Westworld, Tin Star, 30 Rock, De Zwarte lijst, Miljarden en nog veel meer. Het wordt verse inhoud te bekijken op een regelmatige basis over meerdere genres en u zult niet vinden van de programma ‘ s op de wil van Netflix en Amazon Prime Video. Het kost het £7.99 per maand, maar meestal zijn er aanbiedingen voor nieuwe klanten aanmelden op de site. Als u niet bent nieuw, je kon de pick-up een korting Nu TV voucher pas hieronder van een retailer.

Nu TV Cinema en Entertainment 3 maanden gaat voor € 36.99
Nieuwe klanten alleen. Het huidige aanbod op deze dubbel-bundel is een besparing van £26. Dus als je wilt een van de meest up-to-date collecties van films en TV-shows in het verenigd koninkrijk is dit het Nu TV deal voor je. Als je beide gaat na drie maanden, de gecombineerde maandelijkse factuur zal € 20.98, maar u bent niet verplicht om door te gaan met als je wilt om te voltooien.
Bekijk De Deal

Nu TV Smart Box 4K prijzen

U kunt genieten van Netflix in 4K hoewel, het verstrekken van uw te betalen voor de top tier van die dienst. TV catch-up diensten als BBC iPlayer, Alle 4, ITV-speler zijn ook beschikbaar, maar je bent beperkt HD er als catch-up-kanalen geen stroom in 4K nog overal.
Als je meer geïnteresseerd bent in film dan televisie, dan is het Nu TV met Sky Cinema pass is het abonnement voor u. Met deze krijg je toegang tot een enorme hoeveelheid films, en een verrassend groot aantal van hen zijn relatief recent. We doen soms zie je een aantal serieus goedkoop Nu TV biedt voor twee maanden entertainment gaat in onze vergelijkingstabel feed hieronder. Zorg er dus voor dat een snelle blik er ook zo goed als de officiële gedeelte op het Nu TV – website.
Als de AMERIKAANSE reality shows zijn uw ding is, dan slechts £3.99 per maand Hayu pass is onwijs warm waarde voor trash TV-fans. We hebben de laatste gebeurt in overeenstemming met de Kardashians, De Real Housewives of Beverly Hills (en shows voor overal trouwens), Wereld van de Dans, Het Eenvoudige Leven en meer laat zien dat je vastgelijmd aan het scherm/snikkend voor de mensheid.

De laatste Nu TV pass biedt

Nu TV heeft zojuist een langverwachte update voor de Nu TV Smart Box, brengt een reeks 4K-toepassingen in uw huis. We zijn nog steeds heel verbijsterd naar hoe het Nu TV ‘ s eigen content is nog steeds beperkt tot streaming in 720p (net over HD), maar blijkbaar is dat zal worden bijgewerkt later dit jaar.
Nu TV 3-maand Sky Cinema pass | £23.99
Nieuwe klanten alleen. Bespaar 33% op de maandelijkse vergoeding van Sky Cinema voor drie maanden met deze deal. Met een grote selectie van films om naar te kijken met een nieuwe première toegevoegd elke dag, dit is een verleidelijk aanbod. De maandelijkse vergoeding vernieuwt € 11.99 eenmaal in de drie maanden om zijn, maar u kunt annuleren als je niet naar beneden met dat.
Bekijk De Deal
Nu TV pass biedt zijn onze specialiteit hier bij TechRadar als we hier vindt u de goedkoopste Nu TV-Boxen en HDMI-Stick aanbiedingen op het net. We zijn al over de nieuwste Nu TV voucher prijzen te vergelijken wij de nieuwste aanbiedingen direct van de website en retailers in het hele verenigd koninkrijk. Als je ook na breedband, de streaming service heeft ook een aantal verleidelijk Nu TV en breedband deals.

Nu TV Stick aanbiedingen

We hebben ook gezocht hoog en laag voor de beste Nu-TV pass voucher aanbiedingen voor nieuwe en bestaande leden. U hoeft niet op Nu de TV-Stick of doos maar als er apps zijn die op tal van apparaten, zoals smart Tv ‘ s, tablets of uw PS4/Xbox Één.
Goedkoop Nu TV-pass aanbiedingen
Als u al hebt Nu een doos van TV, spelcomputer of ander apparaat dat kan streamen van de service (zoals Roku-speler of een Chromecast) dan is alles wat je nodig hebt is een Nu TV-pass te krijgen geabonneerd op de verschillende streaming pakketten die worden aangeboden op de dienst.
Er zijn momenteel vier passes beschikbaar voor Nu TV; Entertainment, Sky Cinema, Kinderen en Sky Sports-kanalen. Deze zijn beschikbaar voor de inschrijving perioden van slechts 1 dag (Sky Sports), of zo lang als een maand.
Ironisch genoeg zijn de goedkoopste manier van het krijgen van uw handen op goedkope gaat vaak om ze gebundeld in een Nu TV-doos, maar u kunt het ook vinden van goedkope, Nu TV passeert beschikbaar. We hebben samengesteld een selectie van de beste deals rond voor elke pass hieronder.
Nu TV-entertainment pass aanbiedingen Aanmelden: voor slechts £3.99 per maand Nu TV met Sky Cinema pass (aka Sky Movies pass) prijzen Sky-sportieve selecties vertegenwoordigd zijn en beschikbaar via een Nu-TV met Sky Sports-pass, die heeft ook het voordeel dat het niet nodig is een langdurig en duur contract verbintenis. Nu TV met Sky Sports pass biedt now TV box 4K
Aanmelden: voor slechts £3.99 per maand

Dus of u op zoek bent om uit te rusten van uw TV met de TV-apparaat, of u bent gewoon op zoek naar een goedkope manier om nog een paar maanden van de dienst, lees dan onze beste Nu TV biedt. Ook hebt u overwogen een jam-packed Sky TV-deal in de plaats?

Op deze pagina vindt u de meest recente prijzen op de nieuwste hardware zoals de 4K-ready (voor andere apps tenminste) Nu TV Smart Box 4K of de super goedkoop Nu TV-Stick – beide komen nu met een voice-afstandsbediening. Nu TV kinderen doorgeven Now TV Stick deals
€ 33.99 een maand, de Sky Sports pass is de meest kostbare van alle Nu TV-abonnementen. Er zijn ook goedkopere opties wel. U kunt een dagkaart voor € 9,99 en een week pas voor £14.99 rechtstreeks van de Nu TV-site. Deze tijdelijke gaat niet automatisch verlengen, dus maak je geen zorgen over de rollen naar een frisse kopen wanneer ze verlopen. Tevens kunt u een pass aanbiedingen in de grafiek van de vergelijking hieronder.

Nu TV Hayu doorgeven

cheap now tv pass vouchers offers deals hayu
(Image credit: Nu TV) Slechts € 3.99 per maand, de Kids pass is de goedkoopste van de Nu TV-abonnementen, en als zodanig te overtreffen. Als u de stand van zaken, de goedkoopste manier om het abonnement is te koop vanaf Nu TV direct op de link hieronder.
Vers Nu TV biedt op passen zijn leven nu, het markeren van een ideale kans om eens te kijken waarom mensen toetreden tot de uitstekende Nu TV-abonnement in drommen. De kans is groot, je hebt al een apparaat in staat van het runnen van de Nu TV app (tablets, gaming consoles, Smart TV, etc), maar als u het niet, u kunt een goedkope Nu TV Smart Box of het Nu TV Stick verder naar beneden op deze pagina of rechtstreeks vanaf Nu TV. De meeste van deze aanbiedingen zijn voor nieuwe leden, maar je kunt vaak andere kortingen door het oppakken van Nu TV gaat van andere retailers in de plaats. We hebben toegevoegd deze aanbiedingen om de vergelijking grafieken verder naar beneden op deze pagina.

  • Zin in een kijkje op onze roundup van de nieuwste goedkope TV deals?
  • Echt behandelen van jezelf? Bekijk dan de nieuwste OLED TV prijzen
  • TV staat: het vinden van de beste TV-stand te passen aan uw woonkamer cinema heeft